Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Frumusete – secrete pentru o frumusete naturala

Marti, 30 August 2011
Frumusete – secrete pentru o frumusete naturala
Sursa foto: Hepta
Pregateste-te pentru noul sezon folosind aceste secrete pentru o frumusete naturala. Arata rezultatele fabuloase ale pielii rafinate si ale unui regim de ingrijire a corpului si simte-te libera sa experimentezi aceste tratamente organice care pot face minuni.

Nu mai este nevoie sa iti cheltui banii pe tot felul de produse cosmetice. In ziua de azi, este suficient sa folosesti aceste remedii noi pe care le poti prepara si tu acasa si care au fost testate de expertii in frumusete.

Folosirea unor ingrediente proaspete si organice este modul de a-ti scuti pielea de tot felul de produse cu chimicale. Acum este momentul sa scapi de toate retetele artificiale si sa te bazezi pe urmatoarele secrete pentru o frumusete naturala .

Scapa de celulita


Este momentul sa elimini celulita. Foloseste o lufa sau o perie pentru a-ti masa pielea. Acorda nu mai mult de 5 minute pe zi acestui ritual de frumusete pentru a stimula circulatia sanguina si pentru a obtine o piele ferma. Pentru a obtine niste rezultate, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti masezi pielea in directia inimii.

Scapa de riduri


Unul dintre cele mai simple trucuri pentru a reduce aparitia acneei si a ridurilor este de a dormi pe spate. Daca adopti acest ritual, iti vei scuti tenul si pielea de tot felul de probleme.

Ba mai mult, vei putea preveni formarea ridurilor in zona gatului si a decolteului. Fa mici schimbari in ceea ce priveste stilul tau de viata pentru a obtine o piele fara cusur.

Sampanie pentru o piele stralucitoare


Daca te pregatesti pentru un eveniment special, invata trucurile care te vor ajuta sa iti creezi un efect de piele stralucitoare. Pentru a-ti pune pielea in evidenta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui putina sampanie intr-un bol.

Apoi, inmoaie o discheta demachianta in compozitie. Dupa cateva secunde, tratamentul este gata sa fie aplicat pe fata, decoletu si gat. Lasa sampania sa se absoarba in piele, nu este nevoie sa o clatesti. In schimb, poti adauga un strat subtire de crema hidratanta.

Fulgi de ovaz pentru cosuri


Cea mai simpla metoda pentru a ameliora roseata cauzata de cosuri o reprezinta fulgii de ovaz, care te vor ajuta sa scapi de pielea foarte sensibila si iritabila.

Pentru a profita din plin de efectul anti-inflamator al acestui ingredient natural, tot ce trebuie sa faci este sa zdrobesti o cantitate mica de fulgi de ovaz si sa inmoi un prosop in compozitie. Apoi, poti aplica prosopul pe toata fata sau doar pe zonele mai sensibile.

Lasa tratamentul sa actioneze intre 5 si 7 minute, apoi clateste cu apa rece.

Ulei de nuca de cocos pentru un par matasos


Daca vrei sa faci o investitie de frumusete pe termen lung, cumpara-ti o sticluta de ulei de nuca de cocos. Acest ingredient miraculos iti va face parul foarte matasos si stralucitor.

Pentru a avea un par foarte sanatos, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti masezi scalpul cu ulei de nuca de cocos o data pe saptamana. Lasa tratamentul sa actioneze timp de o ora, apoi indeparteaza-l prin spalarea parului cu sampon.

Pentru a pastra uleiul natural in par, este esential ca dupa spalare, sa aplici balsam pe varfuri.

Scortisoara pentru buze senzuale


Daca vrei sa iti pui in evidenta senzualitatea, este momentul sa elegi un ingredient natural care poate da volum buzelor tale. Scortisoara este ideala pentru a elimina produsele chimice din rutina ta de frumusete si pentru a-ti imbogati pielea cu minerale.

Buzele crapate nu reperzinta un semn de sanatate. Inmoaie-ti degetele in acest condiment delicios si incepe sa iti masezi buzele. Acest ritual va stimula circulatia sangelui si va da imediat volum buzelor tale.


Te-ar putea interesa:
  • Frumusete naturala versus frumusete artificiala

    Ne plac florile naturale, trandafirii rosii infloriti si crizantemele frumos mirositoare. Ne plac aromele naturale pe care portocalele proaspat desfacute le emana sau parfumul delicios al unei cafele aburinde.

  • Frumusete - sfaturi pentru frumusete la prima intalnire

    Se apropie ziua cea mare si ai nevoie de sfaturi pentru frumusete? In cazul asta, citeste recomandarile pe care ti le vom da in acest articol, care te vor ghida prin ritualurile de pregatire pentru a fi stralucitoare la prima intalnire.

  • Frumusete – remedii simple si naturale pentru frumusete

    Exista remedii naturale pentru frumusete care iti vor oferi o alternativa simpla altor metode pe care le foloseai pana acum in programul tau de frumusete.

  • Frumusete – tratamente benefice pentru frumusete

    Obtine o piele mai catifelata si mai sanatoasa folosind aceste tratamente pentru frumusete pe care le poti prepara si acasa. Alege ingrediente naturale pentru a reda sanatatea pielii tale in doar cativa pasi.

  • Victoria's Secret Angels - Sfaturi pentru frumusete

    Fiecare femeie are dorinta interioara de a arata ca un fotomodel, fie ca recunoaste sau nu. Toata viata, femeile sunt intr-o cautare continua a celor mai eficiente sfaturi de frumusete, care le pot ajuta sa arate bine in orice moment.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii