Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vopsirea parului - sfaturi pentru vopsirea parului

Joi, 14 Iulie 2011
Vopsirea parului - sfaturi pentru vopsirea parului
Sursa foto: Hepta
Cateva mici trucuri sexy despre cum sa fii femeie cu adevarat. Cumpararea unei lenjerii noi, adoptarea unui look nou printr-un machiaj deosebit, incercand o coafura noua sau o noua culoare a parului. Uneori simti nevoia unei schimbari.

Si ce Te poate ajuta cel mai mult in implinirea acestei dorinte decat parul vopsit intr-o culoare diferita de cea cu care sunt obisnuiti cei din jurul nostru.

Dandu-i parului tau o noua nuanta, practic, e ca si cum ai fi o alta persoana pe care trebuie sa ti-o asumi dat fiind ca, in ochii celor din preajma ta, arati deosebit. Poti o blonda cum nu ai mai fost niciodata, o bruneta seducatoare, o roscata electrizanta sau ai putea avea un par de culoarea abanosului, atat de misterios si de frumos! 

Si, o data cu aceasta schimbare majora a culorii parului, esti pusa in situatia de a face fata, de asemenea, unei explozii uimitoare de incredere in sine si de revigorare.

Schimbarea culorii parului iti da senzatia de libertate si un puternic sentiment de reinnoire, chiar daca, singurul lucru diferit de la o zi la alta, este culoarea podoabei capilare de pe capetele noastre. In functie de nivelul de confort, poti incerca, acasa, o vopsire a parului sau iti poti face o programare la hair-stylist-ul tau.

Poti opta fie, doar, pentru o nuantare a culorii parului tau pentru a-i conferi mai multa luminozitate, fie pentru o vopsire in intregime, intr-o culoare diferita de cea obisnuita, ceea ce va marca o adevarata cotitura in stilul tau de viata.

Sfaturi si trucuri

Incearca sa ramai cat mai aproape de culoarea ta naturala, daca esti la prima vopsire. In acest mod, daca nu iti place rezultatul, nu va fi sfarsitul lumii dat fiind ca parul creste iar diferenta dintre culoarea de la radacina si restul firului nu va fi atat de sesizabila. De asemenea, daca esti incepatoare intr-ale vopsitului de par, aceasta prima vopsire ar putea fi considerata un tratament temporar. Acest lucru iti ofera libertatea si flexibilitatea de a remedia situatia, daca nu iti place noua culoare a parului.

Daca optezi sa te vopsesti singura, nu ezita sa ceri sprijinul cuiva din familie sau unei prietene. Este indicat sa te ajute cineva acolo unde tu nu poti vedea bine si clar. Oglinda poate fi inselatoare dar, avand pe cineva alaturi, te-ar putea ghida si ai putea sa treci de la o vopsire multumitoare a parului la una excelenta.


Urmeaza instructiunile indeaproape si in detaliu. Nu sari peste etape. Testeaza vopseaua, conform instructiunilor, pe o mica zona de par pentru a fi sigura ca nu esti alergica la vreuna dintre componentele vopselei. 


Lasa-ti parul in jos pe masura ce il vopsesti si vei obtine un aspect si mai placut. Prinzandu-ti parul in partea de sus a capului, penru a nu-l lasa si mai mult la voia intamplarii. 


Imparte-ti parul in suvite si aplica, pe ele, vopsea pornind de la radacina spre varfuri, incepand din zona tamplelor. Verifica instructiunile pentru a fi sigura ca le aplici in mod corespunzator.


Pentru a preveni vopsirea scalpului, aplica un strat subtire de crema hidratanta pe frunte. Cele mai multe vopsele nu picura dar, in cazul in care acest lucru se poate intampla, se va putea curata mai usor. 


Daca doresti sa iti faci suvite blonde, ia in considerare o discutie cu stilistul tau care ar putea sa iti dea cele mai potrivite sfaturi. Vopsirea unui par inchis la culoare intr-o nuanta mai deschisa, mai ales blonda, poate fi o sarcina extrem de dificila si neasteptat de complicata. Si, daca te vopsesti tu insati, acasa, chiar daca esti foarte priceputa, aminteste-ti ca este dificil sa acoperi totul foarte bine de la prima vopsire.


Mai multe sfaturi pentru vopsirea parului acasa: Trateaza-ti parul in profunzime inainte de a trece la vopsirea lui. Asteapta doua zile dupa ce l-ai spalat cu sampon, inainte de a trece la colorarea lui. Culoarea va adera mai bine, deoarece pielea capului este mai sensibila dupa samponare si, astfel, procesul va fi mult mai confortabil. In plus, grasimile naturale ale parului tau vor fi mai bine protejate. 

 

Te-ar putea interesa:
  • Sfaturi pentru ingrijirea parului cret

    Parul reprezinta uneori o mare problema pentru majoritatea femeilor. Cand il avem drept il vrem cret, iar cand il avem cret, nu ne place din cauza ca e foarte greu de aranjat.

  • Decolorarea corecta a Parului pentru un Blond minunat

    Pe cat sunt mai sexi vedetele pe atat de deschisa este nuanta de blond a parului.Multe vedete, de la Marilyn Monroe la Jennifer Aniston, si-au deschis culoarea parului pe parcursul evolutiei lor de la fete timide si simple la adevarate vedete de cinema.Aceasta tranzitie carte blond platinat nu este deloc usora si este destul de riscanta.“Poate aveti impresia ca blondul platinat insipra tinerete si sexualitate, dar odata ce trece de un anumit punct, oricat ati investit in acest look, devine kitschos” ne avertizeaza Jason Backe, specialist in colorarea parului la un salon din New York.

  • 5 Vedete si Stilul Ombre pentru Culoarea parului

    Stilul ombre este in trend in aceasta perioada. Vedetele, sfatuite de stilistii lor, isi schimba culoarea parului tinand cont atat de nuanta tenului lor, cat si de culoarea naturala a parului.Daca in ultima vreme v-ati dorit o schimbare radicala, care sa vizeze podoaba capilara, puteti sa va inspirati de aici si chiar sa furati cateva idei sau coafuri.Stilul ombre de colorare a parului se axeaza pe amplificarea culorii naturale a radacinilor si decolorarea varfurilor.

  • Samponarea parului

    Samponarea reprezinta spalarea, curatarea si indepartarea murdariilor si a altor impuritati de pe scalp si din par. Este cea mai eficienta metoda de a-ti ingriji parul. Unele sampoane sunt agresive si nu indeparteaza numai murdaria, ci si sebumul protector al parului.

  • Extensiile duc la caderea parului

    Extensiile de par ar trebui interzise de la comercializare pentru ca provoaca pierderea podoabei capilare, potrivit unui grup de cercetatori din Marea Britanie, citati de bbc.co.uk.

Mesaje (1) »
...
scris de azimetra, July 28, 2011

eu va sfatuiesc fetelor sa folositi henna ca si vopsea, eu sunt multumita de ea, am luat de la lush, si lasa parul asa de stralucitor si sunt culori calde, naturale.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii