Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Masti faciale pentru reimprospatarea tenului

Marti, 31 Mai 2011
Masti faciale pentru reimprospatarea tenuluiDaca ai nevoie de masti faciale simple si ieftine pentru reimprospatarea fetei, citeste in continuare cum le poti prepara chiar tu, singura, acasa. Foloseste ingrediente organice sa iti revitalizezi tenul si sa ai o piele radianta.

Nu fii inamicul tau expunandu-ti tenul la chimicale sau alte ingrediente daunatoare. Daca esti gata sa faci o schimbare dramatica in rutina ta de infrumusetare, bazeaza-te pe efectele miraculoase ale mastilor faciale naturale. Alege cel mai bun tratament pentru tipul tau de piele si foloseste elemente organice pentru a-ti prepara cea mai delicioasa si reconfortanta masca. Urmatoarele masti faciale sunt simplu de facut si perfecte pentru pastrarea stralucirii pielii tale.

Protejeaza-ti porii de orice distrugeri si agenti liberi care pot patrunde adanc in straturile pielii. Combina aceste fructe si legume obisnuite, impreuna cu alte ingrediente care se gasesc in orice casa ca sa iti garanteze un ten superb ca dupa o vizita la un spa.

Masca de fata cu pepene verde


Aceasta este una din retetele care se poate adapta usor la toate tipurile de piele. Pepenele verde contine 99% apa, care il face ingredientul perfect ca sa iti revitalizeze tenul. De doua ori pe saptamana rasfata-ti porii cu urmatoarea masca:
Amesteca 2 linguri de suc de lime cu 1 lingurita de miere si 2 linguri de suc de pepene verde. Aplica amestecul pe fata curata si lasa tratamentul pentru 15-20 de minute. Termina-ti sesiunea de relaxare si indeparteaza masca prin clatirea fetei cu apa calduta.

Masca de fata cu aloe si mango


Permite-i tenului tau un tratament de hidratare si inviorare folosind urmatoarea reteta. Pentru a scoate cele mai importante beneficii din aceste ingrediente naturale, asigura-te ca urmezi instructiunile cu mare atentie.
Foloseste un blender pentru a amesteca 2 linguri de mango taiat cubulete si 200 gr de gel de aloe vera, 1 lingura de miere si o lingura de zeama de lamaie. Imediat ce ai obtinut textura dorita, poti aplica masca pe fata.
Lasa masca pe fata pentru 30 de minute, cel putin. Termina ritualul de infrumusetare prin clatirea fetei cu apa rece.

Masca de fata din pudra de sofran


Pentru a preveni aparitia unor probleme ale pielii, indeparteaza celulele moarte si orice alti factori din adancimea si de pe suprafata tenului tau. Prepara urmatoarea masca utilizand cateva ingrediente obisnuite:

Intr-un bol mediu amesteca 2 varfuri de cutit de pudra de sofran cu 4 lingurite de zahar si 2 lingurite de iaurt. Aplica amestecul pe fata si incepe sa masezi. Utilizeaza miscari circulare pentru a te asigura ca pielea absoarbe toti nutrientii. Fa acest lucru pentru 10 minute, apoi poti sa stergi masca de pe fata cu o bucata de vata sau o panza.

Masca de fata cu iaurt si fulgi de ovaz


Foloseste aceasta reteta pentru orice tip de piele pentru a elimina celulele moarte si pentru a-ti revitaliza tenul. Da pielii tale stralucire naturala prin combinarea urmatoarelor ingrediente: intr-un bol amesteca 1 lingura de fulgi de ovaz cu 1 lingura de iaurt simplu organic si cateva picaturi de miere. Masca creata astfel poate fi aplicata usor pe piele. Lasa tratamentul pentru 10 minute si apoi poti sa-l speli cu apa calduta. Aceasta masca te va ajuta sa tii la o distanta moderata acneea si alte probleme ale pielii.

Te-ar putea interesa:
  • Ingrijirea tenului – retete de masti faciale naturale de sezon

    Daca te-ai saturat de aspectul tern al tenului tau, noile retete de masti naturale de sezon prezentate mai jos te vor ajuta sa rezolvi toate problemele de frumusete pe care le ai si sa ii asiguri pielii tale necesarul de vitamine de care are nevoie.

  • Masti faciale pentru toamna preparate acasa

    Pregateste-ti tenul pentru sezonul autumnal folosind aceste masti faciale preparate acasa. Include in ritualul tau de frumusete cele mai sanatoase si  naturale ingrediente bogate in vitamine pentru a asigura pielii tale protectia de care are nevoie.

  • Masti faciale – retete pentru vara de pregatit acasa

    Este perioada ideala pentru a-ti improspata pielea naturala cu cateva dintre retetele de masti faciale de pregatit acasa pe care noi ti le propunem. Inlatura cosurile, cearcanele si pielea uscata cu una dintre retetele de masti prezentate mai jos.

  • Ingrijirea tenului – masti ieftine de preparat acasa pentru tenul gras

    Indeparteaza pana si cei mai rezistenti radicali liberi folosind aceste retete ieftine de masti faciale pentru tenul gras pe care le poti prepara si tu acasa. Foloseste ingrediente simple pentru a-ti rasfata tenul cu tratamente delicate si hranitoare.

  • Masti pentru ten sensibil

    Sensibilitatea tenului se datoreaza unor substante care provoaca iritatii, cum ar fi : colorantii, filtrele solare, alcoolul, conservantii.

     Tenul este caracterizat prin trei tipuri de sensibilitate:

    -   pielea asfixica este pielea uscata la suprafata si grasa in interior. Cauza sensibilitatii o reprezinta irigarea insuficienta, care nu permite o buna oxigenare.-   pielea hipersensibila. Se irita usor din cauza vantului, a prafului si a soarelui.-   cuperoza este imbujorarea sau roseata care apare din cauza spargerii unor vase capilare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii