Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 modalitati prin care il poti face sa se indragosteasca de tine

Luni, 27 Decembrie 2010
5 modalitati prin care il poti face sa se indragosteasca de tine
Foto: Hepta
Daca iti doresti un anumit barbat langa tine si esti curioasa ce anume il poate face sa se indragosteasca de tine iremediabil, afli in continuare. In plus, o relatie nu se poate baza exclusiv pe iubirea de moment, ci si pe cateva reguli care odata respectate aduc relatiei durata si soliditate.

1. Gasiti o pasiune comuna

Nimic nu uneste mai mult doi oameni ca o pasiune sau o activitate comuna. Unii cred ca doar constrastele se atrag, insa lucrurile stau cu totul altfel. Daca aveti ceva in comun, implicit veti gasi mereu subiecte de discutie si lucruri pe care le puteti face impreuna. Asa ca intereseaza-te ce ii place: poate ca e pasionat de un sport anume sau asculta un anumit tip de muzica. Atunci cand identifici un punct in comun, profita de oportunitate si deschide subiectul. Mergeti impreuna in locurile care va intereseaza pe amandoi, la evenimente legate de pasiunea voastra comuna si distrati-va in doi. Atentie insa: nu minti ca iti place un anumit lucru doar de dragul lui. La un moment dat tot isi va da seama ca de fapt pe tine nu te pasioneaza respectivul lucru, iar descoperirea nu va fi cea mai placuta posibila. Mai bine admite ca ai alte pasiuni si poate ca el va gasi ceva interesant la ceea ce iti place tie.

2. Fa-i complimente

Desi majoritatea barbatilor poarta masti de duritate si masculinitate greu de dat la o parte, cei mai multi sunt la fel de nesiguri si de tematori ca si noi, femeile. Daca unei prietene obisnuiesti tot timpul sa ii faci complimente, sa ii spui ce bine ii sta intr-o anumita culoare sau cu o anumita haina, doar pentru ca stii ca o ajuta sa aiba mai multa incredere in ea, la fel poti proceda si cu barbatul pe care il iubesti. Arata-i ce iti place la el, ce te incanta si recompenseaza-l atunci cand face ceva deosebit. Vei vedea ca se va simti mult mai bine in preajma ta si va considera ca tu scoti la iveala ceea ce are el mai bun si ca il ajuti sa devina un barbat mai implinit.

3. Lasa-l sa fie el insusi

Barbatii se tem de o relatie serioasa si ajung de cele mai multe ori la despartiri fiindca femeia cu care au o relatie incearca sa isi impuna propriul model ideal de barbat, cerandu-i iubitului sa se schimbe. Gandeste-te insa inainte de a-i cere asa ceva. Nici tie nu ti-ar placea ca el sa isi doreasca altceva decat ceea ce esti. Fiecare dintre noi isi doreste sa se simta bine in pielea lui, sa stie ca este cea mai buna versiune posibila a lui insusi. Suntem insa demoralizati in momentul in care ceilalti isi doresc de la noi cu totul altceva decat ceea ce suntem. Asa ca lasa-l sa fie el insusi, pana la urma de aceea il si iubesti.

4. Comunicati si impartasiti-va gandurile

Pentru ca un barbat sa te iubeasca si sa te considere de neinlocuit, trebuie sa fii cel mai bun confesor si cel mai psiholog al lui. Daca femeia din viata lui este persoana in care are cea mai mare incredere, el nu va simti niciodata nevoia sa caute pe altcineva pentru a-si spune supararile si nemultumirile. Daca se va certa cu tine, nu se va plange altcuiva, ci va veni tot la tine sa iti spuna ce anume l-a deranjat, astfel incat vei putea sa te aperi si sa iti prezinti si varianta ta. Nu te va barfi altora, iar cand va avea nevoie de un sfat, tot la tine va veni.

5. Nu-i fura tot spatiul personal

Un barbat se sperie de femeile care vor sa ii acapareze total viata si spatiul personal. Inainte sa te cunoasca, el avea anumite activitati, pasiuni si ocupatii care acum risca sa fie date la o parte de iubita care isi doreste timp si spatiu doar pentru ea. Nu ii sufoca viata personala, lasa-l sa se bucure atunci cand vrea de putina singuratate, intimitate sau iesiri doar el cu prietenii. Daca aveti incredere unul in celalalt, nu vei simti nevoia sa ii verfici fiecare miscare, iar relatia va decurge armonios, fara probleme si certuri.


Te-ar putea interesa:
  • 4 modalitati prin care iti poti ruina relatia

    Prin modul in care te comporti intr-o relatie o poti face sa reziste sau o poti ruina, chiar fara sa iti dai seama. Afla in continuare care sunt cele mai intalnite modalitati prin care iti poti distruge relatia, indiferent de stadiul in care se afla.

  • Cinci lucruri pe care le poti face pentru relatia ta

    Relatia ta poate fi comparata cu sanatatea dintilor: cu cat mergi mai des la dentist, pentru problemele minore, cu atat eviti aparitia cariilor si ulterior chiar pierderea dintilor. Astfel, daca intr-o relatie repari la timp micile nereguli si neintelegeri, sansele ca totul sa se destrame brusc se micsoreaza vizibil.

  • Ce ii face pe barbati se sa indragosteasca?

    Uneori tinzi sa crezi ca anumite femei sunt mai dorite decat altele, si practic iti pui frustrata intrebarea: "Ce are ea si eu nu am?" Chiar daca ti se pare greu de crezut si de generalizat, cateva caracteristici ale sexului feminin reusesc sa atraga fara drept de apel sexul masculin in cele mai multe dintre cazuri.

  • 5 secrete pe care NU ar trebui sa le tii pentru tine

    Exista momente in viata unui cuplu cand adevarul si numai adevarul il poate salva de la o moarte sigura. Daca uneori minti prin omisiune sau pentru ca vrei sa ascunzi ceva mai putin important, in alte imprejurari tacerea nu poate face decat rau.

  • 6 lucruri pe care un barbat le observa la tine instant

    Se crede ca barbatii nu sunt foarte atenti la detalii. De cate ori nu ti s-a intamplat sa te superi ca iubitul tau nu a observat si implicit nu ti-a facut complimente pentru noul tau look, tunsoare, coafura, culoare a parului, machiaj si altele? Si totusi, barbatii observa anumite lucruri la o femeie. Curioasa care sunt acestea? Le afli in continuare, iar data viitoare vei sti ce anume trebuie sa pui in valoare daca vrei sa il impresionezi.

Mesaje (4) »
...
scris de Ene Sonya, January 29, 2011

Wow!Asta imi va fii de ajutor!

...
scris de femeie singura, April 17, 2013

uitati-va inca o data la pct.4! sa devii cel mai bun confesor si psiholog al lui...! daa, daca vor sa vorbeasca insa... E buna ideea, dar cand vor vrea DOAR SEx , poti fi tu si cu doctorat in psihologie si sa ti se destainuie zilnic, tot SE DUC. nu e vorba daca se cearta sau nu cu tine si au cui sa se planga. uneori NU vor psihologi-femei, ci doar sa-si urmeze instinctul animalic. si NU cu tine!

...
scris de Fake Tag Heuer, November 20, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a>

...
scris de replica tag heuer watchesâ, January 07, 2014

If you weren't pursuing task trajectories because pointing to ginger root additionally Baby, <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watches online</a> Why don't we said oneTowards the end amongst 2000 <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>where to buy a fake rolex</a> , King elvis wore set to the peak furthermore went to leave a house <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>www.yourdiabeticcat.com/montblanc/</a> .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii