Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Palarii si berete elegante toamna-iarna 2010

Miercuri, 13 Octombrie 2010
Palarii si berete elegante toamna-iarna 2010
Foto: Hepta
Uneori, vremea rece ne obliga sa punem confortul termic inaintea elegantei. Insa propunerile de palarii si berete elegante pentru sezonul de toamna-iarna 2010 indeplinesc in aceeasi masura ambele deziderate feminine, creandu-ne un look confortabil si, in acelasi timp, extrem de stilat.

Pe marile podiumuri de moda, unele dintre cele mai seducatoare propuneri vin din partea caselor Dolce&Gabbana, Hermes, Christian Dior si Wunderkind.

Daca la Dolce&Gabbana atentia ne este captata de fermecatoarele toci cu detalii florale, la Wunderkind descoperim simplitatea puternica a print-ului de leopard. Cei de la Hermes reinventeaza eleganta britanica a tinutelor cu palarii-melon, in timp ce Christian Dior mizeaza pe palarii supradimensionate, a la Alice in Tara Minunilor.

Dolce_Gabbana_aw2010(3).jpg
Hermes_aw2010.jpg
Wunderkind_basca_aw2010.jpg
 


Propuneri incantatoare de palarii si berete gasim si in randul brandurilor de pe piata romaneasca. Acestea pot fi impartite in doua categorii, in functie de alura feminina, respectiv masculina pe care o creeaza.

In prima categorie intra palariile sub forma de clopot (sau clos), in stilul anilor '20 - pe care le putem gasi in diverse variante coloristice -, dar si beretele elegante crosetate sau realizate din tweed, catifea ori chiar paiete.

accesorize_bereta_aw2010(1).jpg
accesorize_palarie_aw2010(1).jpg
debenhams_palarie_aw2010(1).jpg
 


In a doua categorie intra palariile de tip melon - care au revenit in forta anul acesta -, dar si clasicele fedora, realizate din stofa, fetru sau din diverse combinatii de materiale.

aldo_melon_aw2010.jpg
debenhams_melon_aw2010.jpg
next_fedora_aw2010.jpg
 


Gaseste bereta sau palaria care sa se potriveasca cel mai bine tinutelor tale si investeste cu incredere in ea. Toamna aceasta, confortul si stilul merg mana in mana.


Andreea Peticaru

Sursa foto: Hepta si sectiunea Branduri


Te-ar putea interesa:
  • Caciuli si berete toamna-iarna 2010

    Atunci cand vremea rece ne bate la usa, designerii ne imbie cu propuneri calde si fermecatoare de caciuli si berete pentru sezonul de toamna-iarna 2010.

  • Tendinte in materie de palarii toamna/iarna 2012/2013

    In prezent, femeile poarta palarii pentru a-si proteja capul de frig sau soare, insa situatia se va schimba in sezonul tomana/iarna 2012/1013 deoarece palaria devine putin mai mult decat un accesoriu practic. Ea se transforma intr-unul valoros si din punct de vedere estetic, care iti va intregi tinuta si te va scoate din anonimat.

  • 10 modele de botine de iarna elegante

    Intrucat este sezonul petrecerilor, este imperativ sa fii pregatita. Astfel ajungem la botine de iarna. O astfel de pereche reuseste sa scoata din anonimat si cea mai simpla rochie neagra.

  • Rochii toamna-iarna 2010

    In sezonul de toamna-iarna 2010, marii designeri ne seduc cu noile interpretari date feminitatii contemporane, prin intermediul unei piese vestimentare esentialmente feminina: rochia - fie ea casual, office, de cocktail sau de seara.

  • Pantaloni toamna-iarna 2010

    Cele mai fierbinti propuneri de pantaloni pentru sezonul de toamna-iarna 2010 vin din sfera unei elegante relaxate, de influenta retro, androgina sau rock-chic.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii