Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Implanturile mamare ( II )

Vineri, 03 August 2007

Implanturile mamare ( II )Continuam articolul "Implanturile mamare ( I )", detaliind acest subiect interesant pentru toate femeile.

Operatia cu implanturi mamare creste increderea in sine, prin imbunatatirea aspectului estetic.

 








Implanturile mamare ( II )Cum se pot instala implanturile?

Pot fi folosite trei incizii cum ar fi:

- incizia inframamara (sub san),
-incizia periareolara - pe marginea mamelonului,
- incizia transaxilara - la subbrat.

Cea mai buna si eficienta metoda poate fi aleasa de tine impreuna cu medicul chirurg.
Pozitionarea implanturilor mamare: subglandular (supramuscular) si submuscular (subpectoral).

Perioada de recuperare depinde de cat de repede se adapteaza organismul la aceasta operatie. Dupa 24-48 de ore se va simti sanul umflat si o stare de disconfort. Medicii chirurgi recomanda pacientelor o perioada de recuperare de circa o luna, timp in care acrivitatile fizice sunt interzise.

Implanturile mamare ( II )Ce complicatii pot aparea?
- desumflarea (la implanturile cu ser fiziologic) se intalneste foarte des, dupa primele luni de la operatie. Implantul se poate sparge oricand, iar continutul este imprastiat si absorbit in organism. Recomandarea chirurgului: in astfel de situatii trebuie inlocuita proteza cat mai rapid posibil!

- ruptura (la implanturile cu gel siliconic). De obicei cand implanturile se rup, siliconul ramane intr-o capsula fara sa ajunga in organism.

Sfatul nostru: Faceti mamografie pentru ca sa fiti sigure ca protezele sunt intregi.

- depuneri de calciu in jurul mamelonului. Aceste depuneri pot ingreuna o eventuala mamografie si pot cauza aparitia cancerului la san. De asemenea este indicata scoaterea acestor depuneri pentru a nu afecta organismul.

- hematom (stocarea sangelui in jurul implantului). De obicei, tratamentul hematomului se face chirurgical.

Inainte de a face operatia cu implanturi mamare, medicul vorbeste cu pacienta despre tipul protezei, pozitia cicatricei, localizarea si volumul protezei mamare. Rolul acestei discutii este de a se obtine exact rezultatul dorit de pacienta si de a fi satisfacuta de noul look sexy si atragator!

Te-ar putea interesa:
  • Implanturile mamare ( I )

    Devenita populara si in tara noastra de cativa ani, operatia cu implanturi mamare reprezinta unica solutie pentru femeile care au sani mici. Dorinta de a arata cat mai sexy si de a se simti bine in propria piele a facut ca aceasta operatie sa fie cat mai des practicata de femei, la orice varsta.

Mesaje (193) »
...
scris de andreea, August 09, 2007

cat costa un astfel de implant?


...
scris de jia, August 10, 2007

draga andreea, implanturile mamare pornesc de la 1000 de euro si pot ajunge la 5000 de euro...depinde de clinica unde iti faci interventia si de cat de sofisticat este procedeul....multa bafta :D :D :D

...
scris de dalila, August 19, 2007

este dureros?

...
scris de andrada ioana, September 03, 2007

buna! Am 21 de ani si exact acum un an mi-am facut operatie de marire de sani la clinica domnului doctor Stan din Bacau(Clinica Medical Service)! a costat 3000 de euro si cu un rezultat excelent!MA SIMT FOARTE BINE SI A MERITAT EFORTUL !!! nu zic ca nu am avut ceva dureri primele zile..... dar fiindca mi-am dorit de foarte mult timp sa fac operatia si pt. ca rezultatul a fost foarte bun...... am trecut peste tot! lE RECOMAND TUTUROR FEMEILOR CARE AU O PROBLEMA IN ACEST SENS.... LE VA AJUTA FOARTE MULT DIN PUNCT DE VEDERE AL PSIHICULUI!

...
scris de claudia 23, January 28, 2008

cine poate spune o clinica buna in cj?

...
scris de lori cluj, May 19, 2008

Buna Claudia, nu stiu daca iti mai este de actualitate raspunsul meu, dar in cluj ti-l recoamnd cu toata caldura pe doctorul Andrei Martin. Este un chirurg excelent, foarte profesionist si atent la nevoile clientului, si pe langa asta cu rezultate exceptionale - cum ar fi si subsemnata :) Mult succes! Daca ai nevoie de mai multe informatii scrie-mi aici si te ajut cu placere!

...
scris de safrodita61, June 08, 2008

Buna...Peste 2luni voi face si eu in implant...Deocamdata nu sunt dispusa sa dau f multi bani pt ca m-am casatorit si suntem la inceput...M-am informat si am gasit pe net o clinica"estetlaser.ro".Preturile sunt ff bune.Ce ma sfatuiti?" Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. "plz...

...
scris de Maria Sobolu, June 16, 2008

Draga Claudia, subscriu si eu la mesajul lui Lori din Cluj. Doctorul Andrei martin este un medic si un om de o calitate exceptionala. Si cum spunea si Lori, rezultatele vorbesc de la sine :) Mult succes!

...
scris de jane, June 21, 2008

buna,...unde il gasim pe dr. Andrei Martin la Cj? La ce clinica/cabinet? o adresa pls sau un nr. de telefon.....vreau si eu ...in septembrie :) multumesc anticipat

...
scris de Maria Sobolu, June 25, 2008

Draga Jane, poti sa-l gasesti la urmatoarea adresa web: http://www.chirurgie-estetica.info.ro/ro/contact.htm . Acolo e si numarul lui de telefon, respectiv: 0723.539079. Mult succes!! :)

...
scris de Ruxandra81, July 07, 2008

Buna fetelor,eu m-am operat acum 2 saptamani la Dr Vitalie Stan clinica Estet Laser si pot sa va spun ca nu am dureri in momentul de fata nu mai simt nimic .A fost greu sincer ,cine spune ca nu doare dupa minte .In organism este un corp strain care poate fi acceptat sau nu.Am ajuns la acest Dr tot la recomandarea undei prietene.Am vrut sa ma duc la Dr Marek Valcu cam asa paca dar am vazut sani operati si se vedea semnul urat.Succes

...
scris de Ioana22, September 06, 2008

As vrea sa-mi fac si eu un implant,pentru ca ma obsedeaza ideea ca nu am sani.Cred ca voi ajunge tot la Constantin Stan,de la Bacau

...
scris de maftei, October 29, 2008

vreau si eu sa ami ziceti la ce doctor este bine sa ma duc pentru o marire de sani este bun stan din bacau ca oricum am auzit ca este destul de scumpva rog sa ma ajutati sa ma duc la unul bun

...
scris de lacra, January 22, 2009

buna...vreau si eu nr de tel sau ceva a d-l Constantin Stan din bacau.....mds

...
scris de Sele, January 23, 2009

Lacra, http://www.cms.ro/
Asta este site-un doctorului Stan. Aici ai sa gasesti si nr de telefon. Eu merg pe 30 la consultatie. Sper ca ti-am fost de ajutor.

...
scris de ticu victoria maria, January 24, 2009

sunt multumita de implantul si liftingul pe care mi la facut dr stan vitalie sunteti cei mai buni medici si toata echipa din clinica

...
scris de ticu victoria maria, January 24, 2009

mai am aproape o luna si fac un an de la operatie si sunt super bine
si multumita nu am cuvinte si ai multumesc mult domnului doctor pentru tot dr stan vitalie cel mai tare

...
scris de mititica, February 04, 2009

si eu am auzit de Dr Vitalie Stan..imi puteti spune si mie cat v-a costat?
astepta raspuns, multumesc

...
scris de Doretta, May 24, 2009

eu vreau in vara asta sa imi fac implantul mamar.dar sincer imi este frica ca rezultatul sa nu fie natural.m-am uitat la pozele de pe situl docturului Stan din Bacau(unde as vrea sa fac operatia),si am vazut ca multe femei au sfarcurile prea sus si ca in multe se vede cicatricea.Voi ce credeti?E legat de anatomia pacientei sau de bravura medicului?apropo cat costa?

...
scris de babyrosa, June 05, 2009

pozele alea se fac la 2 luni de operatie cand te cheama la control..e normal sa se vada cicatricea ...ea se vindeca in mor normal cam dupa 6 luni...si dupa 3 luni incepe implantul sa se lase si sa se inmoaie...eu am implant si am 3 luni si deja e moale...e un pic mai tare decat sanul natural dar sta sus :))....eu nu regret nici o clipa!!! nu ai ideea cum stau hainele pe tine cand ai implant!!! eu m-am operat la Dr Vitalie Stan si sunt extrem extrem de multumita!!!

...
scris de Lorret, June 11, 2009

Cat v-a costat operatia la doctorul Stan din Bacau?..eu am inteles ca este cam 4500 de euro..

...
scris de mafyei elena, July 10, 2009

cat tea costat implantul la dr stan vitalie?babyrosa?

...
scris de Sele25, July 12, 2009

La Constantin Stan in Bacau costa 4500 de euro. E f scump dar dr stie ce face, si are o experienta f vasta.Pozele de pe site nu sunt cele mai reusite. Nu stiu de ce. Oricum , nu am auzit pe nimeni sa regrete ca si-a pus implanturi la el.

...
scris de Ralu Georgiana, July 27, 2009

si eu vreau sa imi fac aceasta operatie de marire a sanilor. am 2 prietene care au fost operate de Dr. Vitalie Stan, iar rezultatele sunt extraordinare. din cate am observat, el merge foarte mult pe natural. saptamana viitoare voi merge si eu la consultatie la el. din cate am inteles cam 188-2000 eur este la el operatia. dar o sa va dau mai multe informatii cand voi veni de la consult.

...
scris de andreea antonia, August 06, 2009

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu mai multe informatii despre acest medic (Dr. Vitalie Stan, ), m-am decis sa imi fac si eu operatia de implant mamar insa nu stiu unde si la ce medic. Din cate am vazut Dr. V Stan,are multe recomandari bune si nu e nici ff scump. Ralu sunt foarte curioasa cum a decurs consultatia sper sa ne ti la curent...

...
scris de Anastasya, August 06, 2009

Fetelor, intrati pe www.beautyworld.myforum.ro este un site cu super fete operate la diversi medici. unde veti gasi raspunsuri la toate intrebarile.

...
scris de Iulia Krn, August 12, 2009

Si eu m-am operat la doctorul Vitalie Stan.La consultatie mi-a inspirat incredere,trebuie sa recunosc ca m-au incantat si preturile,totusi era loc si de mai bine.Nu vreau sa il manii pe Dumnezeu,dar asta este adevarul.Intr-adevar am avut niste complicatii la operatia de implant,am avut un san tubular,si totusi sanul meu este putin deformat dupa 2 luni de la operatie,iar la rinoplastie nasul tot mare si stramb il am.A fost cat de cat indreptat dar multi nici nu observa diferenta.Poate am fost eu un caz mai delicat.......

...
scris de nicole23, August 18, 2009

Eu tot la Dr.Stan Vitalie vroiam sa ma duc...dar inca sunt nedumerita...daca ma puteti ajuta cu niste informatii in plus legate de acest doctor,sau de operatia de augumentare mamara

...
scris de nicole23, August 18, 2009

*augmentare..scuze,.m-am grabit :P

...
scris de ana_kiss, August 26, 2009

am si eu o intrebare. si eu mi-am facut programare la dr stan vitalie. ce ma sfatuiti, este un doctor bun?

...
scris de mevi, September 05, 2009

eu mam operat ieri la dc vitalie stan,este un doctor extraordinar care mia inspirat incredere tocmai de aceea am apelat la el! eu mi-am facut si ridicare si implant la sani....operatia m-a costat 2000 euro......bafta fetelor

...
scris de caterina_c, September 05, 2009

Feliciari celor operate. Eu as vrea sa ma operez in octombrie. M-am programat la doamna dr Brezeanu Cristina pentru consultatie pentru ca am vorbit cu niste fete operate de dansa si care sunt foarte multumite.de rezultat. Am inteles ca pune implante Mentor sau Matrix. Despre Matrix am auzit ca sunt cele mai bune. Asa este? Are cineva Matrix? Si as mai avea o intrebare pentru fetele deja operate. Este chiar asa de dureroasa operatia? Nici nu am fost la consultatie si deja sunt moarta de frica!

...
scris de vizitator, September 13, 2009

salut,stie cineva cum se face drenajul chirurgical?
acum o luna mi-am facut operatia de marirea sanilor iar de cateva zile mi-au aparut un fel de galme.l-am sunat pe doctor si mi-a zis sa fac un tratament de 3 zile cu ketonal si sa-mi pun gheata pe sani.asta e a doua zi de tratament dar nici o schimbare..sunt cam speriata..am citit ca ceea ce am eu se trateaza cu drenaj chirurgical dar nu stiu ce inseamna asta.ma puteti ajuta,va rog

...
scris de vizitator, September 24, 2009

buna fetelor imi puteti spune si mie va rog cum se face masajul la sani dupa operatie?voi va-ti dat cumva cu vreo crema antiimflamatori dupa?
mercik

...
scris de MIHAELA C., September 28, 2009

DACA VRETI SA VA PUNETI IMPLANTURI EU V-AS SFATUI SA MERGETI LA CLUJ , LA CLINICA MEDESTET LA PROF. MUGEA SAU LA DR. ANDREI MARTIN SUNT NISTE OAMENI DEOSEBITI NU O SA VA PARA RAU. BAFTA !!!!!!!!!!!!! EU SUNT OPERATA DIN 2006 SI MA SIMT EXCELENT.

...
scris de ana_kiss, October 22, 2009

buna fetelor!eu m-am operat acum 2 luni la dr stan vitalie. m-a costat operatia 2000 de euro. sunt f multumita, am avut dureri decat 3 zile dupa operatie, akum ma simt excelent. mi-am pus 360 cc.va sfatuiesc sa va duceti cu toata increderea la dr stan vitalie.

...
scris de nicole23, November 11, 2009

dar dr.stan vitalie mai este la clinica estetlaser? k nu am mai gasit numele lui acolo, pe voi unde v-a operat>?la clinica?ma tot bate gandul sa ma operez de vreo 4 luni, dar nu stiu cum sa imi fac curaj :D

...
scris de poland, December 07, 2009

cine a auzit de sindromul poland?(adica sanul drept mai mare decat stangul).vreau sa ma operez si chiar nu stiu la cine sa apelez,avand in vedere ca e ceva mai dificil...parerea mea...

...
scris de Elena.Anca, December 10, 2009

Va contactez in legatura cu Dr. Stan Vitalie. As vrea sa ma operez de Rinoplastie. Am vazut ca cei de pe forum-ul acesta au facut doar implanturi. As fi interesata sa-mi spuna cineva care a fost operat sau stie de vreun caz operat de acest doctor. Recunosc ca imi este putin teama...:)
MULTUMESC

...
scris de Iulia.Krn, January 13, 2010

Draga Elena,am scris eu pe acest forum despre rinoplastiile lu Vitalie Stan.Prima data am postat la 2 luni de la operatie(dubla,implant+rinoplastie), acum am 6 luni si look-ul meu nu prea s-a imbunatatit.Nasul este inca stramb(asta a fost principalul motiv al operatiei),varful nasului mi l-a facut mai gros decat era,a umblat doar in latime,cat despre lungime,este cocosat,cum au papagalii.Implanturile,nici ele nu arata fantastic,pe langa cicatricile foarte vizibile,la unul din sani,pielea nu s-a mulat pe implant,deci am ca un sant de la baza vechiului san.Am sa ma duc la el sa vad ce se poate face cu sanul asta,iar nasul,planuiesc sa il refac la alt doctor,dar inca nu m-am decis unde.Nu scriu cu rautate,dar imi facusem atatea iluzii inainte de operatie,iar acum......am aceleasi complexe ca si inainte.M-am grabit,si din lipsa de fonduri financiare,am ales un medic ieftin.Este adevarata vorba aia"DAI UN BAN,DAR STII CA FACE"

...
scris de Iulia.Krn, January 13, 2010

Rog fetele cu rinoplastii la activ sa imi recomande si mie un doctor bun,nu mai support sa stau asa.Va multumesc


...
scris de caterina_c, January 15, 2010

Iulia.Km, ti-o recomand pe doamna dr. Brezeanu Cristina. Eu am fost operata de dansa in urma cu 3 luni pentru marire de sani, dar am aflat ca are rezultate foarte bune si la rinoplastii. Eu sunt extrem de multumita de rezultat, si de felul cum s-a purtat cu mine. Intentionez sa apelez la dansa si pentru rinoplastie, prin toamna. Mult succes.

...
scris de Iulia.Krn, January 18, 2010

Multumesc frumos Caterina pt. reply. Sunt indecisa acum,sunt atat de multi doctori care au recomandari bune....Stie cineva ceva despre Dr. Ciolacov?La sani am auzit si am vazut ca se pricepe,dar nush ce sa zic de rinoplastii.Nu I-am vazut mana de lucru la capitolul asta.

...
scris de nicole23, January 18, 2010

deci sa inteleg k nu e asa tare dr.stan vitalie?nici eu nu prea dispun de asa multi bani si stiu ca el ia mai putin , dar mai bine mai astept .La Dr.Ovidiu Grecu s-a operat cineva?

...
scris de channel, January 19, 2010

Fetelor eu sunt de parere Dai un ban dar stai in fata....nu va mai uitati pt ca o data in viata faceti operatia asta nu de 10 ori.

...
scris de channel, January 19, 2010

D cnu incercati in Bucuresti chear nu o sa regretati.

...
scris de lore03, January 27, 2010

nicole eu m-am operatla dr Ovidiu Grec si nu te sfatuiesc sa mergi..nu st deloc multumita de rezultat..ii am si micuti si prea sus si sfarcul ciudat..nu e rezultatul pe care il asteptam..si am dat 3000 de euro..eu ma gandeamsa merg la stan vitalie pt ca am 2 prietene operate la el si au iesit foarte bine...cele maifrumoase care le-am vazut pana acum..:p

...
scris de justme5, January 31, 2010

sa nu mergi nici la grecu nici la stan vitalie ca vei regreta

...
scris de vizitator, February 07, 2010

buna.!yo am chistruri la ambi sani...pot face aceasta operatie....yo am fost la dr.grecu....s mia zis k pot...dar am auzit de la alti dr.k nu se poate..:(...vreau un dr.bun....am luat prea multe place cu doctori si mie frik...va multumesc...

...
scris de livnu4, February 09, 2010

stan vitalie e cea mai proasta varianta ... omul adora sa mutileze sau poate atit il duce capu

...
scris de tzeny, February 11, 2010

nu e kiar asa cum sp tuh...in fine pana la urma fiecare isi da cu pararea...dr.vitalie stan nu e numai bun ci unul f. bun il apreciez si ii multumesc pt. tot ce a facut pt mine(augumenatre mamara).....1 sfat tuturor:daca operatia nu a iesit bine asta nu inseamna k e vina doctorului mai depinde si de firea si de organismul fiecaruia.....

...
scris de oana mihaela andrei, February 11, 2010

dr vitalie stan este cel mai bun.....

...
scris de oana mihaela andrei, February 11, 2010

sunt foarte multumita de implant....dr vitalie sunteti exeptional!!!

...
scris de Mar7am, February 14, 2010

As dori si eu sa aflu daca simnti ceva in timp ce te opereaza....vrea sa ma operez saptamana asta de rinoplastie si sa imi fac implanturi cu silicon ....si mam uitat cum se fac operatile si ma luat groaza....imi este f frik mai ales k am auzit k nu poti respira 2 zile...si as dori sa le fac pe amandoua o data k tot din auzite am inteles anestezia totala iti scurteaza viatza cu 2 sau 5 ani ...astept un raspuns va rog ...Multumesc!!!

...
scris de krisha, February 15, 2010

Eu m-am operat de curand la dr. Dobos Calin .Daca sunteti interesate si doriti mai multe informatii, intrati pe www.drdoboscalin.ro, mai ales ca in luna martie sunt tot felul de oferte tentante,vouchere and stuff :P

...
scris de Mar7am, February 15, 2010

Am fost astazi la consultatie si am o problema un san e mai lasat un pic si mi-a recomandat Domnul Doctor Vitalie Stan ca un silicon sa mil pag dedesupt si altul prin sfarc ....adik am 2 taieturi diferite deoarece eu doresc macar un san sa mi-l salvez k sa pot alapta ca daca imi pun ambele implanturi prin sfarc imi este frik pt mai tz o fi bn astept un sfat ....Domnul Doctor mi sa parut f ok il poti intreba orce park ne stiam de o viatza ....

...
scris de Larisaaaa, February 23, 2010

Eu m-am operat la domnul doctor Vitalie Stan ,mi-am pus silicoane in urma cu 2 ani si pana in prezent nu am avut nici o problema, sunt foarte multumita de aspectul lor si de forma ..mi-am marit si buzele cu grasime si sunt la fel de multumita

...
scris de andreika001, March 01, 2010

Buna :) Pentru fetele care s`au operat la Cj la Medestet as dori sa`mi spuna care dr. e mai ok Mugea sau Martin..?am auzit ca amandoi sunt buni dar sunt intr`o mare dilema ca vreau sa ma operez luna viitoare si nu stiu inca pe cine sa aleg.

...
scris de andreeabalt, March 02, 2010

buna fetelor.ma intereseaza si pe mine dr vitalie stan.am auzit numai cuvinte bune despre el,am inteles k si pretul este ok,cam in jur de 2000,doar k nu reusesc sa dau de dansul.la clinica estet laser nu este.unde il gasesc?


...
scris de Criss2010, March 14, 2010

Buna tuturor. Ma intereseaza daca s-a operat cineva in ultimul timp la doctorul Ctin Stan, Bacau. Cat mai costa operatia?

...
scris de DORSIDA, March 17, 2010

PE DR.VITALIE STAN NU L-AS RECOMANDA NICI DUSMANILOR,DACA CINEVA ISI DORESTE SA INCERCE E O GRESALA FATALA.PLACEREA LUI E SA TAIE,SI DACA NU E OK DIN PRIMA DATA,IARAS TAIE......AR FI TREBUIT SA SE FACA CIZMAR,I SE POTRIVESTE DE MINUNE.

...
scris de alisinea, March 18, 2010

La C.Stan prima operatie poate fi de succes,dar nu kontati sa va opereze si a doua oara(dar imlatele nu sunt vesnice)Vitalie Stan este un macelar!!!

...
scris de alisinea, March 18, 2010

implantul

...
scris de danydan, March 23, 2010

a facut cineva ridicarecsi implant la dr constantin stan la bacau.cum sunt cicatricile/sunteti multumite/rog raspuns ftlor

...
scris de ioana dorian, March 23, 2010

stie cineva cum raman semnele dupa ridicare

...
scris de danydan, March 23, 2010

alisinea tu te-ai operat la c.stan din bacau/te rog sa-mi spui cum e


...
scris de nrc, March 26, 2010

eu am o prietena care si-a facut operatie de rinoplastie la dr stan vitaliie si am ramas f incantata.....eu saptamana sta merg l control...am vb cu dansul la tel si am sa-mi fac 2 operatii intr-o singura zi(adica rinoplastie si implant mamar)...sincer mi-e frica dar a incredere in el,pare f ok din cate am auzit,iar ce vad pe forum ma incanta dar in acelasi timp imi pun anumite semne de intrebare ...as dori niste sfaturi inante sa fac schimbarile mult dorite!;)

...
scris de bestyuta, April 22, 2010

as vrea si eu sa fac un implant imi doresc mult inn rate nu se pot plati silicoanele???astept un ras pe mailu meu Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de georgia28, April 25, 2010

buna fetelor,felicitari siliconatelor de curajul lor,sant noua pe aici si sant interesata de marire de sani,caut un doc bun din bucuresti,cu ce ma pute-ti ajuta,as dori cineva care sa operat deja,va multumesc anticipat

...
scris de maria.dem, April 25, 2010

Draga Georgia28, eu am trecut prin aceasta experienta in urma cu 2 luni. Am fost la mai multi doctori la consultatie, iar in final m-am operat la d-na dr. CRISTINA BREZEANU. Este un medic si un om deosebit. Sunt supermultumita de rezultat, si o recomand tuturor fetelor care doresc sa-si faca aceasta operatie. Mult succes!

...
scris de alyclau, April 26, 2010

Buna tuturor!Acum 3 zile m-am operat la dr. Stan Vitalie(reductie si ridicare) si il recomand din toata inima.Este un om si un doctor extraordinar.Si el si sotia lui.Eu lucrez in acelasi spital cu dansul si credeti-ma ca stiu de ce l-am ales. Sunt multi medici buni in spital dar dr. Stan este The best! Am citit comentariile de mai sus si mi-am dat seama ca sunt pareri pro si contra dr. Stan.Este normal sa fie asa pt. ca la o interventie chirurgicala nu este importanta numai "mana chirurgului" ci si materialul clientului. Ceea ce vreau sa spun este ca degeaba chirurgul taie si coase foarte finut daca organismul nu cicatrizeaza frumos sau destul de repede si exp. pot continua. In orice caz dr. Stan nu este un macelar asa cum a fost catalogat mai sus. Jos palaria in fata dansului din punct de vedere profesional.

...
scris de georgia28, April 27, 2010

maria.dem iti multumesc pt raspuns,imi poti lasa adresa ta de ymail pt a vorbi mai multe,pupici

...
scris de Ncoleta IM, May 07, 2010

Buna ziua tuturor.Implantele mele sunt puse de dr. Grecu in urma cu 3 ani si sunt foarte multumita de ele. Impreuna cu alte 4 colege de ale mele, toate fiind sportive de performanta, am fost operate de domnul doctor Grecu Ovidiu, la clinica Medsport din Bucuresti si suntem foarte multumite de rezultatele obtinute si refacerea usoara care ne-a permis revenirea rapida la antrenamente si competitii. Este un chirurg de exceptie, care-si face meseria cu multa pasiune si daruire, Il recomand cu toata increderea tuturor celor ce doresc sa apeleze la chirurgia estetica.

...
scris de valentina bacau, May 25, 2010

am luat o decizie de a-mi face operatie la nas si la sani...sunt din bacau si cred ca a fi mai simplu la doctor stan constantin.cineva imi poate da un sfat sau sa-mi zica macar cat ma poate costa ..etc..va multumesc

...
scris de deeaj, June 10, 2010

buna , imi poate da si mie cineva detalii despre dr. Bratu din Timisoara pt implant mamar.Sau pe cine imi recomandati dr. Stan Bacau sau dr.Bratu Timisoara.... merci

...
scris de dana alina, July 04, 2010

poate sa ma informeze cineva care sta in strainatate si s-a operat in tara?de fapt vreau s stiu daca se intarzie mult ptr. o programare .si ma intereseaza preturi(in special dr.bratu)si daca se fac finantari....multumesc ...va las si id-ul meu Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de bianca 88 bya, July 18, 2010

Si eu am o prietena si marit sanii acum 2 luni la dr satn la bacau si sanii sunt ff naturali mai ales ca ea avea marimea sanilor ff mici.Si eu tot ma framan cam de un am vrea sa imi fac si eu marirea sanilo dar imi e tema ca o sa am complicatii nu 100%sun perfecte...din pacate se pot complica lucrurile....la sna conta cam mult pt ca se duc si vedetele 4 500 e pretul...mai pun 1000 sau 1200 de euro si im fac in ITALIA unde locuies ca aici sunt ma sigura si 99,99%nu sunt complicatii....am auzit de mai multe pers ca doctorul stan e bun acum depinde si de la pers la persoana.La ce doctor ma sfatuiti...ca cam peste cateva luni vreau sa imi fac

...
scris de bianca 88 bya, July 18, 2010

scuze am cateva greseli....informativa bn ca nu toate protezele sunt pt toata viata asa zic doctorii dar cam peste 10 15 ani trebui schimbati alea pe viata casto mai mult am inteles ca se cheama atomice...


...
scris de bianca88 bya, July 18, 2010

draga dana alina am vazut fete care sau operat la doctorul Bratu si sunt frumoasii sani cauta pe internet scrie nr doc.care vrei si sunal iti spune exact doctorul cat dureaza finantari nu cred mai ales dak esti in strainatate si pretul nu stiu oricum doctorul te sfatuieste dak vii din strainatate sa stai cam 10 zile in tara

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , July 19, 2010

buna fetelor caut o clinica pt implant de silicoane am citit blogul vostru pt ca vrea pretena mea sasi puna ce ziceti in italia un numar de te de la o clinica aveti sau din romania va rog mult astept raspuns la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de roxalex, August 17, 2010

in bucuresti stie cineva un doctor bun dar sa nu fie foarte scump....m ar interesa pentru marirea sanilor...

...
scris de getas, August 26, 2010

Roxalex pot sa iti spun ca in Bucuresti sunt multi medici buni.Eu m-am operat la dna Brezeanu si sunt foarte multumita,am vazut rezultate foarte bune si de la Grecu Ovidiu.

...
scris de dera, August 28, 2010

buna. dr Fodor Lucian va spune ceva? eopereaza in cluj ;am vazut cateva rinoplastii i sunt superbe. pe mine m_ar interesa implant mamar si cred ca tot pe el am sa_l aleg deoarece am auzit doar lucruri bune. am inteles ca e mai nou prin tara cica a operat in germania si israel..

...
scris de vizitator, September 02, 2010

STIE CINEVA CAT COSTA IMPLANTURILE LA DR BRATU(TM)?

...
scris de eu, September 02, 2010

pentru domnul Constantin Stan, unde se fac programarile pentru consultatii? am inteles ca se fac in bucuresti si opereaza in bacau.
cat costa o consultatie? si cat costa operatia? daca stie cineva prturile anului 2010. rog sa-mi raspunda :)
numai bine :) si sani frumosi :)

...
scris de grasu ana maria, September 18, 2010

ma intereseaza o parere despre doctora adina alberts din bucuresti de la clinica care zone ma intereseaza ridicare si marire de sani

...
scris de grasu ana maria , September 18, 2010

nam auzit pe nimeni sa se fi operat la ea am tot cautat pe diferite siteuri dar nimic astept raspuns urgent


...
scris de meeegee, September 20, 2010

stie careva de dr dan horatiu si dergiu axinte din sb? vreau sa ma programez si nu stiu pe nimeni care sa se fi operat la dansii ....ast un raspuns ....

...
scris de dera, September 21, 2010

adina alberts? nu stii? s a operat ramona gabor,implant mamar si rinoplastie iar gina pistol tot la dr. adina alberts a facut ultima rinoplastie. eu cred ca e f buna. bafta!

...
scris de jianuadina, September 24, 2010

fetelor evitati clinica hyperion din galati dr.dobos si sotia lui...m-am operta eu la dansul am platit 5300 lifting mamar si proteze si acum cand imi pun mainile in sold mi se separa pieptul de proteza fac un sant mare intre ele efectiv m-a mutilat....ymess:jianuadina pute-ti sa ma contactati pe mess si va voi spune detaliat pentru mai multe informatii,va recomand dr.stan bacau calitate sigura...100/100 merita toti banii

...
scris de pro silicoane, September 26, 2010

buna fetelor, sunt si eu noua pe aici si as vrea sa le felicit pe cele ce au avut curaj sa faca marire de sani, ma gandesc serios sa-mi pun si eu implanturi. dar, va rog sa-mi dati si mie mai multe detalii despre dr grecu, despre durerile postoperator, si daca sunteti multumite de rezultaul dr-lui grecu. va multumesc anticipat!!

...
scris de buna fetelor..., October 04, 2010

si eu mi am marit sanii acum trei luni la dr.stan in bacau si sunt ffffff...multumita. A meritat...

...
scris de buna fetelor.., October 04, 2010

ma gasiti pe ymail: annemaria111 daca vreti sa stiti cum a fost si cat a costat..

...
scris de sintereganadrian, October 17, 2010

buna stie cineva un chirurg rinoplasatician bun in cluj?

...
scris de szk, October 22, 2010

imi zice cineva un pret pentru implat mamar la dr stan vitali? cineva care s-a operat recent preferabil! multumesc anticipat!

...
scris de iulia .asi, October 23, 2010

eu m-am operat in urma cu 4 luni la stan vitalie si pana in momentul de fata sunt foarte multumita de rezultat. m-a costat 2000 de euro , arion se numesc protezele .

...
scris de nycole04, October 25, 2010

Buna fetelor,pe 27 oct merg la consultatie la dr.vitalie stan pt abdomenoplastie.A facut cineva asa ceva la el,va rog vreau pareri,mi-e f. frica
ms


...
scris de bela_izabela, October 25, 2010

vreau si eu va rog mai multe informatii despre dr stan vitalie.cum lucreaza si ce fel de implanturi foloseste,cat costa operatie si la cat tajunge cu totul.anestezist,nalaize,asistente etc,multumesc mult

...
scris de cristine11, October 25, 2010

eu m-am operat la dr.Grecu in urma cu 2 sapt.rezultatele se vad in timp dar sunt incantata.durerile au fost f insuportabile.daca stiam ca sufar atat nu ma mai operam.nu am putut sa dorm 2 sapt.nu ma puteam ridica din pat singura.a fost f greu asa ca fetelor ganditi-va daca va doriti cu adevarat silicoane si sunteti dispuse la dureri mari.eu cand citeam pe forumuri de aceste dureri radeam si nu am crezut pana nu m-am convins pe pielea mea.


...
scris de vreau si eu silicoane, November 03, 2010

dar nu stiu unde,si daca stie cineva vreo clinica care sa puna cu banii in rate,astept raspuns la adesa de mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Cris Maria, November 09, 2010

Pt. Jianu Adina: eu m-am operat la dr. Dobos si te asigur ca nu exista pretul ala pe care l-ai scris tu pe forum. Eu mi-am marit sanii la dansul, la inceputul anului, si toata interventia m-a costat 4000 de euro pentru ca am ales cele mai bune implanturi - Matrix. In ceea ce o priveste pe sotia domnului doctor, din cate stiu este medic dermatolog-venerolog, deci nu inteleg ce legatura are ea cu topicul discutiei... Fetelor vi-l recomand pe domnul doctor Dobos pentru ca stiu din proprie experienta ca rezultatul este spectaculos! In plus acum dr. Dobos lucreaza si in Bucuresti... pupici si succes

...
scris de Bia_Bia, November 10, 2010

Si mie mi se pare exagerat 5300 euro. Eu am platit in primavara cand m-am operat la dansul 3000 euro pe implanturi de tip matrix. Astea sunt cele mai bune si mai stiu pe cineva care si-a facut tot la domnul Dr. Dobos marire cu implant matrix si lifting. A platit cu totul 4000. Tu cu 4000 ti-ai mai facut ceva, nu?

...
scris de vreau pareri despre operatie sindrom poland, November 11, 2010

va rog sa/mi lasati pareri d aceasta operatie.Dana


...
scris de danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, November 13, 2010

Eu am fost astazi la consultatie la domnul doctor Constantin Stan, m-a masurat o asistenta inainte, un alt doctor mi-a facut niste poze, mi s-a explicat totul in legatura cu protezele, il mai asteptam doar pe domnul doctor Stan sa vina sa imi spuna ce marimi mi s-ar potrivi,etc si m-am trezit ca imi zice ca el nu pune silicoane fetelor sub 20 de ani (eu am 18 jumate), ca e un fel de lege nescrisa, desi la ei pe site scrie clar ca trebuie sa ai doar peste 18 ani.
e cumva vreo fata pe aici care a avut sub 20 de ani si s-a operat la domnul Stan pt marire de sani?
multumesc:*

...
scris de Flor,, November 18, 2010

buna,
Sunt operata de 3 ani, la un medic din Bucuresti si sunt foarte multumita de rezulat:-)
Eu am practicat volei de performanta si vroiam sa stiu daca intentionez sa reiau activitatea, in ce masura imi vor fi afectate implanturile. Implantul este in forma de inima, submuscular...
astept un raspuns de la voi, daca stiti despre ce este vorba...

...
scris de 22, November 23, 2010

as vrea sa aflu mai multe despre acest doctor din bacau stan vitali cat costa implantul cu silicoane si unde il pot gasi sau un nr. de tel va rog fetelor. multumesc frumos

...
scris de Eva01, December 02, 2010

Cit costa consultatia la doct. Constantin Stan din Bacau. Va multumesc.

...
scris de ikka, December 09, 2010

as dori sa merg si eu la dr.Stan din Bcau dar mai intai sa vrea sa stiu cam cat ma costa consultatia si ce preturi are la implanturi

...
scris de Bianca Ale, December 16, 2010

buna fetelor! La Dr. Dan Horatiu din Sibiu sa operat cineva ? as vrea sa imi fac programare zilele astea, dar as vrea sa aud mai multe pareri ....vreau implanturi normal :)) pup astept raspusuri va rog mult

...
scris de simona_porzi, December 29, 2010

buna fetelor,
cine poate sa-mi dea informatii despre dr. andrei martin, sau daca cunoasteti un dr, bun la cluj (intentionez sa-mi fac implant cu lilicon (sani)

...
scris de sorina-rebecca, January 04, 2011

buna fetelor, ma intereseaza si pe mine operatie de marire de sani, optez pt dr C-tin Stan din Bacau, va rog cine stie sa dea mai multe informatii,eventual post-operatorii, cum a fost, cum se simt..etc....va mc.

...
scris de alessia2, January 05, 2011

buna fetelor!eu am fost operata in noiembrie de dr Stan la Bacau...totul este la superlativ,incepanad cu atitudinea persoalului si terminand cu rezultatul operatiei....rezultate mai recente puteti vedea pe www.natrelle.co.uk,cele de pe cms.ro nu sunt actuale...gasisti pe www.drstan.ro toate informatiile de care aveti nevoie...operatia costa 4500 euro,costul consultatiei este de 100 de euro care se deduce din pretul operatiei...este intr-adevar mai scump decat restul doctorilor dar diferenta o face evolotia postoperatorie si tehnica chirurgicala...eu ma ridicam singura de a doua zi fara nici un ajutor si la o saptamana conduceam...cele care doriti sa faceti aceasta operatie,cel mai bine este sa mergeti la o consultatie.asta va va ajuta sa luati o decizie mult mai usor decat diferitele pareri pe care le cititi pe forumuri

...
scris de lory_pink, January 06, 2011

buna fetelor..... sunt noua pe acest site,si de aceea vreau sa ma-i ma ajtati si pe mine cu pareri.dupa fffoarte multe controale si antalniri cu foarte multi doctori am ales sa raman la ce mi-sa parut mai ok si bun pt mine... eu luni pe data de 10-1-2011 ma operez la dm dc OVIDIU GRECU si am o mie de emoti. eu vroiam implante rotunde dar dm-ul dc mia spus ca el opteaza pt anatomice de 325 asa ca mam loat dupa dansul....ami este frica de ce o sa iasa nu ami este frica de operatie ....stitii doar baba la frumusete sufera asa si noi.......sper sa iasa bine va tin la curent

...
scris de ale29rei, January 21, 2011

parerea mea, lory_pink, este ca ar trebui sa-ti implantezi in creieras cateva notiuni elementare de gramatica.... ai batut toate recordurile:-)) vai, ochii mei.............

...
scris de oana2710, February 04, 2011

mai bn nu va puneti silicoane eu regret fff mult le am de 2 ani si m-am operat la buc am platit si o suma frumusica si degeaba mi s-a intors siliconul si acum am nevoie de o a doua intereventie

...
scris de imdmada, February 04, 2011

imi doresc foarte mult sa fac o astfel de interventie chirurgicala.problema este ca am doar 18 ani:).este vre`o problema in asta?e prea devreme?

...
scris de iulianastase, February 04, 2011

stan vitalie lucreaza la spitalul de arsi grivita, de aceea practica si preturi mai mici..nu ca nu ar fi bun sau cva de genul asta. dimpotriva, este un om si un medic extraordinar. de curand a devenit directorul spitalului si a fost numit cel mai bun chirurg plastician pe anul 2010.

...
scris de Oana2710, February 07, 2011

Aesthetic line bucuresti CEA mai proasta doctorita feriti-va de dobitoaca aia...

...
scris de Simona_unghii, February 08, 2011

buna fetelor.Sunt noua pe acest forum si as dori sa imi fac si eu o marire de sani si buze la dr Stan Vitalie.Imi puteeti sspune ceva legat de dansul?Si-a mai facut cineva marire de buze la dansul?Sau lipoaspiratie?Ms frumos

...
scris de adina adelinaa , February 18, 2011

buna fetelor anul asta as vrea sami fac si eu o operatie de sani si as vrea sa vorbesc cu persoane care au trecut prin asa ceva sunt cam indecisa in privinta medicului ma intereseaza in particular dr cristina brezeanu voi ce ziceti?


...
scris de clara83, February 20, 2011

scris de meeegee, septembrie 20, 2010
stie careva de dr dan horatiu si dergiu axinte din sb? vreau sa ma programez si nu stiu pe nimeni care sa se fi operat la dansii ....ast un raspuns ....
----------------------------------------------
draga meeegee, te-ai operat la dan horatiu?, esti multumita?
eu vreau sa-mi fac rinoplastie, stie cineva ceva despre acest dr?

...
scris de Jules1, February 26, 2011

PT alessia2!!!! am vazut pe un forum ca ai facut operatie de marire de sani anul trecut la domnul Dr Stan , la Bacau. Am si eu programata operatia pe 25 martie, imi este frica de mor. Mie frica de perfuzie , de anestezie, de durere. Te rog sa imi ridici moralul cumva, multumesc mult! :)

...
scris de ana_22, March 14, 2011

jules1, pentru ca esti singura care se opereaza anul asta la dr. stan din bacau, am rugamintea sa imi spui cat te costa si daca te operezi in bacau (sau bucuresti). as vrea sa ma operez si eu in toamna.. asa ca astept rasp tau.

...
scris de roxy_30, March 15, 2011

buna fetele....am citit msg voastre si as vrea sa ma ajutati...stie cineva ceva date de contact pt dr stan vitalie? vreau sa fac o progr pt implant mamar...am emotii., a facut cineva de curand ,stie cineva preturi?va multumesc si astept rasp

...
scris de alex12xandra, March 23, 2011

stie cineva ceva de dr bratu din timisoara?

...
scris de alex12xandra, March 23, 2011

sau fodor lucian din cluj.pareri ,eventual preturi.va multumesc


...
scris de eminema, March 30, 2011

mi`am marit sanii la doctorul stan din bacau,rezultatul a fost bun dar regret enorm operatia si as vrea sa`mi scpot implanturile.daca cineva de pe aici a suferit operatie de scoatere a implanturilor sa ma contacteze la Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. ms mult

...
scris de roxy_30, March 31, 2011

am reusit sa dau de dr stan vitalie , mi-a placut maxim de el la consultatie si m-am si operat acum 2 zile....acum imispune cineva cat dureaza perioada de recuperare?in cat timp ma pot descurca singura de ex sa ma spal, , sa ma imbrac , sa ma machiez?....va multumesc pt curajul pe care mi l-ati dat si astp rasp...poop

...
scris de vizitator, April 03, 2011

Eu am mai postat pe acest forum pt. a-mi exprima nemultumirea fata de Dr. Vitalie Stan.Cum spusesem mai demult,am facut o rinoplastie si o marire de sani la dansul,dar din pacate rezultatele nu au fost cele care le doream.Am zis ca odata cu trecerea timpului situatia se va imbunatati,dar nici vorba,sanii mei arata total diferit, am un san tubular cum am mai spus si am ca un fel de sant pe san,urat.Am 2 ani de la operatie. Acum astept sa gasesc un doctor bun sa imi refac sanii si nasul,mai ales sanii ma dispera cand ma uit in oglinda. Cat despre domnisoara care a spus ca "mai conteaza si materialul clientului' am sa ii spun ceva. Un doctor intr-adevar bun face din rahat bici, scuzati-mi expresia. Daca "materialul" ar fi bun, nu ar mai ajunge niciuna dintre noi la operatii, Sunt atatea mame cu sanii lasati de la alaptat si isi fac implanturi si unele arata senzational dupa operatie.

...
scris de luv u, April 17, 2011

vi l recomand pe prof lascar este cel mai bun din romania ,intradevar nu prea da explicatii prea multe dar are o mana de aur.nu ti raman semne f rau si dupa o perioada se vndeca foarte frumos.e poate mai scumpicel dar este si cel mai bun.eu m am operat in toamna la el si deja operatia arata super

...
scris de Lidia Marina, June 09, 2011

Buna! Un nr de tel al domnului Dr. Vitalie Stan se poate??? Va rog! Multumesc!

...
scris de RUGAMINTE!!!!!!!!!!, June 25, 2011

Buna,am si eu o rugaminte ....sper sa gasesc si solutia cea mai buna.As vrea sa fac un facelift insa nu stiu la cine sa merg...oscilez intre Dr Lascar si Dr Stan din Bacau.Este cineva care si-a facut facelifting si imi poate da si mie informatii privitoare la operatie si la riscurile ei deoarece imi este groaznic de frica si de asta as dori sa merg la un medic bun.Am avut acum 2 luni o operatie de implant siliconic la Brezeanu Cristina si va spun ca nu sant multumita de faptul ca am avut o complicatie datorata unui viciu de procedura a doamnei la sanul stang.....Va multumesc anticipat si astept un raspuns din partea celor care au trecut prin acest gen de operatie(facelifting).Este adevarat ca la Dl Lascar dureaza foarte mult pana ajungi sa te opereze,datorita unui numar foarte mare de persoane care merg la el???????????????/Astept raspuns....O zi buna!

...
scris de Alleee90, July 11, 2011

Salut... imi poate oferi cineva informartii despre Dr.Lucian Fodor din Cluj Napoca??? sunt si eu pe punctul de a face o operatie de marire de sani ...

...
scris de vizitator, August 05, 2011

Buna fetelor,sa va spus si eu durerea mea.Am mers de curand la asa zisul medic Stan din Bacau pentru o interventie de facelift...va spun ca domnul mai sus mentionat este un pseudo medic,o persoana care te judeca dupa aspectul fizic cand tocmai asta ar trebui sa trateze.Daca nu a fost in stare sa corecteze aceste lucruri imaginati-va ce fel de doctor este.Nici nu se pune problema de a inspira incredere...nu are in el...imi arata manuale de chirurgie estetica...mie un novice care ii calca pragul pt a beneficia de o armonizare fireasca,el da raspunsuri care va spun sincera pot fi considerate cazuri de MALPRAXIS...In rest numai de bine sa aveti parte!!!!Daca doriti sa aveti parte de o experienta care sa va ia banii pe nimic merge-ti cu toata increderea la acest medic ca tot asa am plecat si eu de la el!!!!!!

...
scris de Florentina C., August 15, 2011

Pt fetele interesate de rinoplastie, recomand cu toata increderea pe Dr. Cotulbea Stan din Timisoara. Este un doctor foarte priceput si cu experienta de o viata! Sunt mai mult decat multumita!!! :)

...
scris de laura lola, August 19, 2011

un medic bun stie cineva in Bucuresti?Valcu e bun? am vazut multe com bune si despre Grecu... mersi

...
scris de emisiune , September 08, 2011

daca vrea cineva sa-si remodeleze nasul la dr marek valcu ....am posibilitatea sa fac o reducere considerabila in luna septembrie ! si eu personal l-am modelat tot la el si sunt ff multumita!

...
scris de simona_unghii, October 02, 2011

doresc sa fac si eo o op de marire de sani si ink nu stiu ce dr sa aleg.ma ajutati?ms

...
scris de andreea perugia, October 30, 2011

Buna fetelor. Cine mi-ar putea da niste inform.pt.medici din Cluj pt.implant silicon? Am citit ce scrieti si fiecare o zice pe a ei...intre medici astia exista unul bun si valabil in meserie?

...
scris de maria- anna, November 10, 2011

buna. eu mam operat acum 7 zile si inca nu pot sa ma scol din pat singura. este normal? Daca fac efort si incerg simt parca am noduri in ambele sini si duare fuarte tare.

...
scris de nicoleta milano, November 10, 2011

buna.FETELOR NU VA MAI LUATI DUPA CE SE SCRIE PE NET.SI EU AM FACUT LA FEL M AM INFORMAT DE PE NET DE OPERATIE(M AM LASAT DE FUMAT ,MI AM STERS OJA DE PE UNGHII,ETC),ESTE O MARE PROSTIE ,CAND AJUNGI LA DOCTOR E CU TOTUL ALTFEL,VA GARANTEZ,DR E SINGURUL CARE VA DA SFATURI CORECTE.PE NET ISI DA FIECARE CU PAREREA.EU M AM OPERAT ACUM O LUNA,SUNT MULTUMITA DE REZULTAT. Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. pt info mai multe si sincere

...
scris de ileanuska, January 03, 2012

buna fetelor,va recomand doctorul stan vitalie,este un medic extraordinar!eu m-am operat la el ,am o luna si ma simt f bine.Nu mai aveam sani deloc deoarece fac f mult sport ...cure de slabire....Am ales 425cc ,ma asteptam sa fie f mari sanii dar a iesit ceva frumos!va doeresc mult curaj...daca va doriti sa fiti frumoase :)

...
scris de Alexandra Ion, January 22, 2012

Buna fetelor. La fel ca voi toate si eu aveam un complex cu ceva timp in urma: SANII MICI. Insa la un an dupa nastere m-am hotarat sa fac schimbarea. Pentru ca aveam recomandari de la o prietena de-a mea, am ales sa ma operez la Baia Mare, la dr. Chertif. Am platit o suma rezonabila, am avut ceva dureri in primele zile dupa operatie, insa mi s-au facut calmante de fiecare data cand am cerut si totul a trecut asa de repede iar rezultatul este uimitor si pot spun ca acum ma simt foarte bine in pielea mea. Dr. mi-a recomandat marimea 380, proteze Mentor si vreau sa va spun ca par foarte naturale. Intr-un cuvant merita banii pe care ii dai si 3-4 zile de durere care poate fi calmata pentru ati recapata increderea in tine!

...
scris de eva25ct, February 11, 2012

il cunoaste cimeva pe dr, mitricioiu cristian? ce imi puteti spune ? ce parere aveti despre implantul cu grasime proprie? astept sfatul vostru! pupici!

...
scris de Laura b, February 14, 2012

Buna!!!! A facut cineva rinoplastie la Dr Marek Valcu?????

...
scris de Andreeeatanase, February 23, 2012

Fetelor, eu mi-am facut de curand o operatie de marire a bustului, cu dl doctor Calin Dobros. Am fost foarte multumita, operatia a decurs cum trebuia iar in perioada de recuperare dl doctor m-a supravegheat tot timpul. Vi-l recomand cu toata inima. Daca vreti sa aflati mai multe, puteti intra aici: http://www.drdoboscalin.ro/index.php.

...
scris de luiza 555, April 25, 2012

Buna fetelor!a facut cineva operatie de marire bust la doamna doctor Elena Marincea de la fix Clinique?sau poate cineva sa imi ofere detalii despre implanturile arion?ms:)

...
scris de ValyConstantin, May 31, 2012

Buna fetelor, Eu m-am operat la Dr Dobos si sunt foarte incantata de rezultat! dupa cum scria si Andreeatanase, si pe mine m-a supravegheat tot timpul, si inainte de operatie am discutat foarte mult, mi-a raspuns la toate intrebarile si s-a purtat ca un adevarat profesionist. Puteti sa il contactati la nr de telefon de pe site : http://www.drdoboscalin.ro/ro/contact

...
scris de emilly_zota, June 02, 2012

pentru maria adelina eu am facut operatia de marire a sanilor, la d-na Dr. Brezeanu Cristina, si consider ca am facut o alegere foarte buna. Sunt foarte, foarte multumita de rezultat si de felul in care am fost tratata, asa ca ti-o recomand cu caldura. In plus as vrea sa va spun ca m-am gandit si m-am informat doi ani inainte. Nu eram hotarata sa fac aceasta operatie, pentru ca cei din jurul meu nu ma sustineau. Acum consider ca a fost una dintre deciziile cele mai importante din viata mea. Nu regret nici un moment acest pas. Va doresc tuturor mult noroc si curaj.

...
scris de Daniela Bianca, September 08, 2012

Buna. As vrea mai multe detalii in leg cu dl Stan vitalie pt implanturi si rinoplastie . Daca sunteti multumite sau nu.. sa stiu ce aleg . Va multumesc

...
scris de Hifi, September 20, 2012

Si eu tot la Dr. Calin Dobos m-am operat si sunt foarte multumita. E un extraordinar care face o treba extraordinara. sanii mei arataexact cum mi-am dorit si pt asta n-am decat sa ii multumesc domnului Dobos!

...
scris de VictoriaC, October 26, 2012

Buna fetelor. Eu m-am operta ieri 25.10.2012 la Dr Voicu Radu de la clinica Bendis si sunt ff incantata. Durerile sunt mici si mai ales cand ma misc... daca stau cuminte e ok. Sanii arata f bine desi sunt umflati si ridicati... dar abia peste cateva luni o sa vad rezultatul final.

...
scris de kmy_kmylia, October 28, 2012

Buna. Vin si eu cu o intrebare la care inca nu am gasit raspuns in randurile de mai sus, desi a mai fost pusa. S-a operat cineva la Dr. Lucian Fodor din Cluj Napoca. Eventuale impresii. Multumesc

...
scris de daniela sibiu, November 27, 2012

salut fetelor,eu m-am operat la polisano in sibiu,dan horatiu face minuni,il recomand din toata inima,este un om cum rar intalnesti are o echipa deosebita.calitate si profesionalism la preturi mici fata de alte clinici.

...
scris de Mocanescu, February 02, 2013

Știți ceva despre implanturile mamare făcute de dr Elena Marincea de la fix clinique??? Am tot căutat dar n-am găsit nimic. Multumesc.

...
scris de irina.0044, February 07, 2013

Sunt interesata de o operatie de marire a sanilor. As vrea detalii despre doamna DR CRISTINA BREZEANU. Daca s-a operat cineva la dansa..

...
scris de aaannnaaa, February 07, 2013

S-a operat cineva la Dr. Elena Marincea?

...
scris de daria 1979, February 20, 2013

Da, nu te duce la Elena Marincea!Toata lumea se plinge de ea ,e neprofesionala si doctor prost!Aproape a omorit 2 fete!

...
scris de irina-irina, April 16, 2013

Totusi, nu e nimeni multumita de d na ELENA MARINCEA? si eu am citit numai de rau dar pe de alta parte pare un medic extraordinar. Am fost la ea la consultatie si mi a inspirat incredere. Nu e niciuna multumita de implanturile la ea? La allergan care model il recomandati? Eu am nevoie de 450 ml/ 500 si forma rotunda. Mai are cineva asa?

...
scris de bianca121, May 08, 2013

La mine au functionat foarte bine suplimentele pentru cresterea sanilor numite Breastfast. Le-am folosit pe o perioada de 3 luni si mi-am marit circumferinta sanilor. Faptul ca nu au in compozitie elemente de ordin chimic m-au facut sa le achizitionez!

...
scris de corina101, May 10, 2013

Intr-adevar suplimentele astea functioneaza foarte bine. Si eu le-am folosit si am obtinut rezultate destul de bune. Nu mi-au provocat efecte secundare si nu sunt rele la gust:)

...
scris de adina103, June 07, 2013

Si eu urmez in prezent un tratament cu suplimentul acesta si vad ca se comporta destul de bine. Mai am 1 luna de tratament si deja am obtinut aproape un centimetru in circumferinta sanilor. Din ce am inteles efectul cel mai mare o sa apara dupa terminarea tratamentului. Sper sa fie asa!

...
scris de dana_ilie, June 12, 2013

Am folosit si eu diverse suplimente pentru cresterea sanilor, dar din pacate eu nu am vazred ca recuperarea depinde de fiecare, dar ut nici un rezultat. In urma cu doua luni, mi-am facut curaj si am facut operatie de marire. Cred ca a fost una dintre cele mai bune hotarari din viata mea, pentru ca aveam complexe mari u sanii. Operatia am facut-o la doamna dr. Brezeanu Cristina. Sunt foarte multumita, si nu am cuvinte de lauda pentru dansa. Auzisem ca dupa operatie sunt dureri foarte mari si nu te poti misca cateva saptamani. Nu a fost asa!

...
scris de philip, July 01, 2013

ave?i nevoie de un împrumut gratuit de urgen?a, timpul este acum Contactati-ne azi pentru un împrumut rapid cu o rata scazuta a dobânzii Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. noi suntem aici pentru a va ajuta financiar

...
scris de adinachirila, July 08, 2013

Urmez in prezent un tratament cu Breastfast, dar dupa 2 luni de tratament nu pot sa spun ca am obtinut cine stie ce marire. probabil ca si metabolismul meu nu a reactionat prea bine la tratament, nu stiu ce sa zic!!!

...
scris de andreea191, July 23, 2013

Si eu fac un tratament cu Breastfast de cca 2 luni si vad ca deja incep sa se vada rezultatele! In marime nu pot sa spun ca am castigat cine stie cati cm, dar in fermitatea sanilor se vad modificari importante! O sa mai continui tratamentul si sper ca la sfarsitul celor 4 luni de tratament sa castig si in marirea sanilor. Pe sit-ul lor scria ca rezultatele maxime apar dupa un tratamnet de 6 luni!

...
scris de natasha t., September 10, 2013

buna fetelor...stie cineva cum ar trebui sa imi masez sanii dupa operatia de marire cu proteze siliconice...sunt total in ceata???????

...
scris de diana1999, September 26, 2013

irina0044 nu stiu daca iti mai foloseste raspunsul meu. Mi-am pus silicoane de curand, la d-na DR. CRISTINA BREZEANU. Mi-a fost recomandata de o prietena care si ea s-a operat la dansa. Sunt foarte multumita, si te poti duce la dansa cu cea mai mare incredere. Ulterior mi-am facut si o marire de buze, si sunt la fel de multumita. bafta!

...
scris de maya 575, November 03, 2013

buna natasha t. eu m am operat de putin timp la dr. RADU ONOE in cluj. super tare. despre masaj: f finut de la areola spre periferie.prima oara mi am facut nasul, iar la un pic de distanta, dupa copi,i mi am marit si ridicat sanii! BETON! nici nu mi vine sa cred cum pot arata acum!

...
scris de Aureliaad, November 12, 2013

www.breastfast.ro Suplimentele astea chiar sunt eficiente!

...
scris de maya 575, November 14, 2013

fetelor aveti grija cu suplimentele! cititi bine tot ce se poate despre ele! o zi frumoasa

...
scris de Andreea193, December 02, 2013

Si eu folosesc de 2 saptamani suplimentul ala Aurelia, dar pana acum nu observ modificari prea insemnate in marimea sanilor. Poate putin in fermitate si textura (sunt putin mai tari), dar in rest nimic. Poate ca e si prea devreme pentru a vedea niste rezultate. O sa mai astept:) O zi faina!

...
scris de alynutza@, December 02, 2013

Buna fetelor doresc sa ma operez in ianuarie. Ce doctor imi recomandati?

...
scris de Alynutza@, December 02, 2013

Am vazut pareri pro si contra. Si nu stiu la ce doctor...

...
scris de yourself 123, December 02, 2013

De Stan vitalie am auzit ca e bun.

...
scris de Alinadlc, December 22, 2013

Buna, s-a tot intrebat de preturile unei operatii de marire a sanilor insa nu s-a prea raspuns. Va rog sa-mi spuneti care mai sunt preturile acestei operatii..Multumesc !

...
scris de patek philippe fake watches, January 06, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex replica watches under $100</a> <a rel="nofollow" href="http://www.alpine-air.com/faux.php">faux rolex watches</a> onlineHowever the first mechanical clock was invented around 996 Advert being a way for monks to control prayer and function schedules, <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>http://www.madisoncountyne.com/iwc/</a> <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>replica patek philippe sky moon tourbillon</a> and the first portable clocks designed to become worn came about within the early 1500s <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> . Generally known as instant watches, these things had been 50 % way between the dimension of a contemporary view along with a normal clock, and had been worn both fixed onto garments or on a chain about the neck <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> .

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , February 12, 2014

In urma cu 5 luni mi-am facut marire de san si rinoplastie la Dr. Lucian Fodor din cluj care mi-a transformat visul in realitate. Sunt fericita Åi vi-l recomand din suflet!

...
scris de Cosma11, February 13, 2014

Sunt in a doua luna de cura cu suplimentele Breastfast si pana acum nu vad sa apara vreo modificare prea insemnata in dimensiunea sanilor mei. Cele mai mari modificari le-am obtinut in fermitatea si in sensibilitatea sanilor. Poate ca or sa apara si celelelate rezultate, pana cand termin toata cura!

...
scris de Karla14, March 14, 2014

Un supliment megaeficient pentru marirea sanilor este suplimentul Breastfast. Produsul e facut in intregime din plante si pana acum nu mi-a generat nici un efect advers sau vreo chestiune de genu.

...
scris de simona_1989, March 20, 2014

eu m-am operat la doctorul Fodor din Cluj; este foarte bun si sunt multumita de operatia mea, mi-a reusit foarte bine; toata lumea se mira de sanii mei cat de naturali sunt... vi-l recomand cu incredere.

...
scris de ANA 1987, April 09, 2014

Buna vreau sa stiu si eu cat m ar costa sa fac marire de sani si rinoplastie

...
scris de fllo, May 13, 2014

Si pe mine ma intereseaza o operatie de marire de sani, este greu sa ma decid, in Bucuresti preturile sunt mult mai mari, asa ca voi alege Clujul... am primit recomandari pentru Dr. Fodor Èi Dr. Ivan. Ce parere aveti?

...
scris de corinay, August 05, 2014

flo, eu m-am operat in mai la doctorul Lucian Fodor la Cluj. Am 1,65 cm, 49 kg, mi-am pus 375 cc mentor anatomic medium height, moderate plus profile. Dupa operatie m-am ridicat singura din pat, am mers la toaleta, m-am plimbat singura, dureri nu sunt atat de mari, doar o febra musculara mai puternica si primesti calmante dupa operatie. Am fost multumita de conditiile din clinica. Ma recuperez foarte bine, Daca te hotarasti iti doresc operatie usoara!

...
scris de Nora_82, February 04, 2015

Eu mi-am dorit dintotdeauna marirea de sani si caut de mult timp un doctor bun. Ce preturi are dr. Fodor ?

...
scris de ANABATIN, February 23, 2015

Corinay, cât a cotat mÄrirea de sâni 375 cc mentor anatomic medium height la dr. Fodor?

...
scris de raluca@@, May 23, 2015

fetelor am programare in curand la domnul doctor Stan! insa acum am devenit nehotarata, ma gandesc si la domnul doctor Radu Ionescu. ce imi recomandati?cele operAte de domnul doctor Stan, daca am sanii mici , dansul nu pune implant mare? ma rog daca se plateste suma aceasta as vrea sa se vada ceva mai mult decat doua butoane. rog pacientele dansului, daca sunt sa ma ajute cu niste informatii! ms frumos:)

...
scris de fern_august, September 04, 2015

si eu am fost la Fodor pentru marire de sani cu implant, in jur de 3000EU. E un super doctor si un om deosebit. Eu am venit din Spania pentru operatie, prietena mea si-a facut rinoplastie si implant tot la el.

...
scris de Enhoo, May 08, 2016

Nu recomand pe dr.Voicu Radu , nu e un profesionist , , , opereazÄ doar sa isi umfle buzunarele.Nu il intereseaza raul pe care il face ,adika operatii proaste.

...
scris de aqnna, May 13, 2016

NU VA OPERATI LA DR MARINCEA ELENA , nu recoman , este sub orice critica , banii o intereseaza si atat . consultati alt medic si reviews online . eu sunt una din multele paciente care a fost mutilata de dansa si regret si acum ca nu am actionat-o in tribunal .

...
scris de ioanare, May 17, 2016

Eu mi-am facut reconstructie de sani, la Cluj, la Chirurgie I, dr. Lucian Fodor, prin Casa de Asigurari, nu am platit nimic, am stat 5 zile in spital, firele se topesc, dupa 1 zi faci dus, am simtit o durere ca o febra musculara, grasimea se ia de pe burta, daca nu ai burta atunci iti ia de pe fund.

...
scris de Mihai Sonia , November 13, 2016

Buna...stie cineva pretul operatiei de marire sani implant mamar la Dr Stan din Bacau?

...
scris de ramsey, April 07, 2017

Aplica pentru un împrumut de la 3%, pentru a achita facturile sau de a începe afacerea? RÄspunde la acest e-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. pentru mai multe informaÈÛ ii

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii