Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Detoxifierea organismului

Joi, 06 Ianuarie 2011
Detoxifierea organismului
Foto: Hepta
Chiar daca avem o stare de sanatate buna, este necesar ca la o anumita perioada de timp sa urmam o cura de detoxifiere a organismului. Corpul nostru acumuleaza de-a lungul timpului diverse toxine provenite din alimente cu aditivi, poluare, boli, medicamente, tigari, alcool, pesticide.

Detoxifierea nu trebuie sa dureze mai mult de 3 zile, deoarece induce organismului o senzatie de oboseala, epuizare, aparand dureri de cap si slabirea masei musculare. Ea nu este recomandata persoanelor care sufera de anumite boli. Consulta-ti medicul inainte de a lua aceasta decizie.

Detoxifierea nu reprezinta un regim de slabire.


Detoxifierea se poate face in special in perioada de schimbare a anotimpurilor sau la o distanta de 6 luni, primavara si toamna.

Ce trebuie sa consumi?


Pentru deoxifierea organismului, este recomandat sa consumi urmatoarele alimente:

- fructe crude sau uscate

- legume crude sau oparite

- cereale integrale, nuci, seminte, alune (neprajite)

- ceai verde in loc de cafea

- sucuri naturale preparate in casa

- miere 1-2 lingurite pe zi si nu zahar

- ulei de masline, adaugat la salata de cruditati

- sana sau chefir natural

- minim 2 litri de apa pe zi

Ce nu trebuie sa consumi?


- alimente care contin E-uri

- alimente prajite

- alimente realizate din faina alba: paine alba, pateuri, saleuri, spaghete

- zahar rafinat

- ulei rafinat

- cafea, alcool, energizante, bauturi racoritoare

- dulciuri precum: napolitane, biscuiti, prajituri, bomboane

- mezeluri

- alimente conservate

Important: sunt interzise total: tigarile, alcoolul, cafeaua, sucurile carbogazoase si ciocolata.

Efecte secundare

Este posibil ca pe perioada curei de detoxifiere sa ai parte de dureri de cap, senzatii de oboseala, iritatii ale pielii, stari de greata, transpiratii excesive. Aceste stari sunt insa firesti si dispar dupa cele trei zile de detoxifiere.

Alte observatii

Pe perioada detoxifierii poti lua suplimente de vitamine si minerale, mai ales daca ai un organism sensibil sau daca suferi de anemie.

Dincolo de regimul alimentar, detoxifierea trebuie completata si cu o ingrijire la nivel psihic. Daca ai posibilitatea, ia-ti zile libere de la locul de munca. Relaxeaza-te, fa sport, iesi la plimbari lungi, evita pe cat posibilul televizorul, internetul si telefonul. Iti poti permite sa dormi mai mult si te poti destinde cu sedinte de aromaterapie. Evita activitatile solicitante si petreceti timpul citind sau ascultand muzica relaxanta. O alta optiune ideala ar fi petrecerea zilei in mijlocul naturii.



Te-ar putea interesa:
  • Detoxifierea dupa Paste

    Pastele tocmai s-a incheiat. In urma au ramas momentele de neuitat petrecute cu familia sau prietenii si organismul "incarcat" de prea multa mancare. Ca in fiecare an, de pe masa noastra nu au lipsit bucatele traditionale specifice acestei sarbatori: drobul si friptura de miel, ouale rosii, cozonacii si pasca.

  • Dieta personalizata - o dieta raportata la specificul organismului tau

    Ai incercat toate dietele posibile si nu au dat rezultate decat cel mult pe termen scurt. Te simti descurajata si crezi ca nu vei reusi niciodata sa slabesti. Afla insa ca solutia consta intr-o dieta personalizata.

Mesaje (14) »
...
scris de pacaleala, July 26, 2010

cred ca luati numai mesajele care va plac

...
scris de fitnesscoffee, August 07, 2010

Important: sunt interzise total: .........., ............., cafeaua, ................... .
Total eronat . Cafeaua "FITNESS COFFEE" este puternic antioxidanta !!!


...
scris de zeolit, February 25, 2013

au un efect rapid si produsele bionatura http://www.zeolit-bionatura.ro/activ-protect-zeolit-250-capsule/

...
scris de Alinaflo, September 04, 2013

Eu am facut o cura de detoxifiere cu un supliment numit Untoxin. L-am cumparat la sfatul unui prieten, care mi l-a recomandat deoarece si el a avut rezultate cu el. Am urmat cura pe o perioada de 2 luni si in cele din urma am reusit sa imi detoxific organismul. In caz ca o sa ma confrunt din nou cu problema asta stiu ce am de facut!

...
scris de AureliaDumitru, October 04, 2013

Fac tratament cu Breastfast de circa 2 luni, si vad ca am obtinut rezultate destul de faine. Sper ca rezultatelle sa ramana definitive, deoarece am incredere destul de mare in produsul asta. L-am cumparat d pe sit-ul www.breastfast.ro

...
scris de Andrada021, October 07, 2013

AlinaFlo suplimentul Untoxin este unul destul de eficient in detoxifierea organismului. Si eu l-am folosit in urma cu 3 luni si intr-adevar a functionat destul de bine. Suplimentul si-a facut destul de bine datoria iar eu am scapat de starile e balonare si de indispozitie. Sper ca rezultatul sa fie unul definitiv si balonarea sa nu mai reapara. Zic asta pentru ca au trecut doar 3 saptamani de la finalizarea suplimentului. O zi cat mai faina!

...
scris de Catalina34, October 25, 2013

E cumva vorba de produsul de pe www.untoxin.ro? Ideea e ca exista atat de multe suplimente care se termina in ..toxin incat nu mai stii care cum e?:)

...
scris de C.C, November 14, 2013

Astazi am cumparat si eu 3 cutii din suplimentul Untoxin si de maine o sa incep cura cu ele. De circa 3 saptamani ma simt extrem de balonata, am limba incarcata si nu am nici un chef! Am fost la medic si mi-a zis ca am organismul intoxicat. Am luat suplimentul asta deoarece am vazut ca si alte persoane au reusit sa scape de toxinele din organism cu el! Sper sa ma ajute si pe mine!

...
scris de replica watches sold in the usa, January 04, 2014

Look that flat very well scuff marks. <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>mens imitation watches</a> yet, You should invest a bit longer, <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>cheap replica watches for men</a> <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc watches</a> In the event a a lot more or higher leading scrapes.

...
scris de Sandracoa, January 22, 2014

Detoxifierea organismului reprezinta un proces destul de important atunci cand vine vorba de scaderea in greutate si de mentinerea sanatatii organismului. Eu am reusit sa scap de cateva kilograme cu ajutorul suplimentelor acaiberry900.

...
scris de Denisa Kam, April 25, 2014

Pe piata exista foarte multe suplimente care promit ca pot sa ajute la detoxifierea organismului dar si la procesul de slabire. Eu de fiecare data cand am probleme cu toxinele folosesc un supliment pe baza de plante ce se numeste Untoxin!

...
scris de Marga21, May 28, 2014

Chiar daca avem un organism sanatos este nevoie sa ne detoxifiem organismul de 2 ori pe an. Sanatatea organismului nostru depinde foarte mult si de absenta toxinelor din organism. Un organism fara toxine este un organism sanatos. Conteaza enorm sa nu ai toxine in organism!

...
scris de Sinar, November 07, 2014

Si Thermacuts este un supliment bunicel care poate avea rezultate bune in detoxifierea organismului, desi principala sa actiune consta in arderea grasimilor!

...
scris de Radud, March 24, 2015

Alimentatia noastra zilnica este responsabila de acumularea de toxine in organism. Daca am avea grija la alimentatia noastra zilnica, chiar nu am avea probleme de sanatate. Aproape toate bolile interne apar ca urmare a alimentatiei nesanatoase.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii