Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Madalina Manole s-a sinucis cu un pesticid

Joi, 15 Iulie 2010
Madalina Manole s-a sinucis cu un pesticidPesticidul care s-a aflat in flaconul care a fost gasit langa Madalina Manole este Furadan, o substanta foarte toxica pe baza de Carbofuran si care, ingerat, produce blocarea unei enzime vitale si foarte rapid decesul, spun anchetatorii.

Anchetatorii sustin ca informatiile pe care le au pana in prezent conduc la ipoteza ca artista si-ar fi premeditat moartea, dupa tentativa esuata de luna trecuta.

Astfel, in urma unei discutii cu o prietena, aceasta i-a adus pesticidul - Furadan - in urma cu cateva zile, informeaza Mediafax .

Marti, in jurul orei 22.00, sotul Madalinei Manole a luat-o pe aceasta de la studioul de inregsitrari din calea Victroiei nr. 25, de unde au plecat la cumparaturi, iar in jurul orei 1.00, cuplul s-a culcat.

In jurul orei 5.30, Petru Mircea s-a trezit, iar cand a vazut ca sotia nu este langa el, a plecat sa o caute.

El a gasit-o pe Madalina Manole, pe un holisor, langa baie. Ea avea o lovitura la cap si langa corp era sticla de pesticid si un pahar.

Petru Mircea, ulterior anuntarii cazului la serviciul unic de urgenta, a descoperit pe telefonul mobil al sotiei, un mesaj al ei in care spunea, printre altele, ca nu se mai simte frumoasa, ca ii pare rau si ca este vina ei pentru tot.

Mesajul a fost dat de pe telefonul ei catre ea, la ora 2.31.

Anchetatorii au gasit langa Madalina Manole un flacon care continea o substanta roz. Mai mult, artista, dupa ce a ingerat produsul foarte toxic a vomat, apoi i s-a facut rau, a cazut lovindu-se foarte tare la cap. Anchetatorii spun ca in hol, langa baie, unde a fost gasita Madalina Manole, era un puternic miros de substanta chimica.

Furadanul este un insecticid carbonic de culoare roz pe baza de Carbofuran destinat tratamentului semintelor de porumb, floarea soarelui, sfecla de zahar. Carbofuranul este unul dintre cele mai toxice produse pentru om. Un mililitru din acest produs poate fi fatal.

Furadanul nu se poate comercializa intrucat face parte din grupa unu de toxicitate, spun specialistii. Cu toate acestea, in fiecare gospodarie de la tara, in perioada culturilor pot fi gasite astfel de produse.

Ingerata, substanta roz poate fi fatala intrucat blocheaza o enzima - colinesteraza.

In data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost sesizat cu privire la faptul ca numita Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - a fost gasita decedata in locuinta sa din strada Grivita, orasul Otopeni.

La adresa mentionata s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, care a efectuat cercetarea la fata locului impreuna cu lucratori de politie judiciara din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul Investigatii Criminale.

In urma primelor cercetari efectuate au rezultat indicii ca persoana in cauza a ingerat in mod voluntar o substanta toxica, justificandu-si gestul printr-un mesaj tip SMS.

In cauza s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale si a unor examene toxicologice, care urmeaza sa stabileasca in mod cert cauza si mecanismul mortii.

In prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei, a informat parchetul Tribunalului Bucuresti.



Te-ar putea interesa:
  • Madalina Manole a murit

    Artista Madalina Manole, care a murit, miercuri dimineata, a fost gasita de ambulanta intr-o balta de sange, avand capul spart, au declarat pentru Mediafax, surse judiciare.

  • Madalina Manole, pe lista nominalizatilor la Premiile Muzicale Radio Romania Actualitati

    Inna, Madalina Manole si Paula & Ovi isi vor disputa titlul de Artistul anului la cea de-a IX-a editie a Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, care se va desfasura pe 13 martie, de la ora 18.15, la Sala Radio din Bucuresti, informeaza Radioul Public.

  • Evan Chandler, cel ce l-a acuzat pe Michael Jackson de pedofilie, s-a sinucis

    Evan Chandler, fostul stomatolog care l-a acuzat pe Michael Jackson, in anii '90, ca l-a molestat sexual pe fiul sau, Jordy Chandler, pe atunci in varsta de 13 ani, s-a sinucis, potrivit politiei din orasul american New Jersey, informeaza dailymail.co.uk.

  • Ultimul SMS al Madalinei Manole

    Cantareata Madalina Manole afirma in mesajul SMS dat inainte de a se sinucide ca nu mai poate suporta fizic vorbind, considerandu-se "defecta, un rebut" si ca asa a fost mereu, insa abia acum isi da seama.

  • Moartea Madalinei Manole, pusa sub ancheta

    Politistii de la Inspectoratul Judetean de Politiei Ilfov, doi ofiteri de la IGPR si un procurorul al Parchetului Capitalei fac investigatii cu privire la imprejurarile in care a decedat cantareata Madalina Manole, necropsia urmand a fi efectuata joi, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii