Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda 2010: costume de baie

Joi, 13 Mai 2010
Moda 2010: costume de baie
Foto: Hepta
Mini-vacanta de 1 Mai a venit si a trecut repede, dar ne-a dat ragazul necesar pentru a ne reaminti ca vara se afla la doi pasi de noi. Si chiar daca al nostru concediu este inca departe, putem profita de iesirile la strand sau la piscina pentru a ne etala gratios cele mai noi si mai seducatoare costume de baie.

Daca in materie vestimentara, culorile nude au cucerit podiumurile sezonul acesta, in ceea ce priveste cromatica costumelor de baie, le vom intalni doar sporadic (de exemplu in colectiile Gucci sau Emilio Pucci).

In schimb, culorile electrice domina in topul preferintelor designerilor pentru costumele de baie, impreuna cu nuantele inspirate de stralucirile pietrelor pretioase. Acestea sunt folosite uni (mai ales fucsia, rosul, verdele-smarald si galbenul), in diverse combinatii vesele sau ca accente tonice pe fondul unor tonuri inchise (in special mov cardinal, maro si negru).

costumbaie(1).jpg
costumbaie(2).jpg
costumbaie(3).jpg
 



Albul si negrul, folosite atat de sine-statator, cat si combinate, reprezinta marea revelatie a sezonului, in special pentru costumele de baie intregi. Daca pana acum costumele dintr-o piesa erau considerate batranicioase si lipsite de personalitate, anul acesta ele creeaza look-uri pline de rafinament, mai ales daca au detalii pretioase sau daca sunt accesorizate cu bijuterii.

costumbaie(4).jpg
costumbaie(5).jpg
costumbaie(6).jpg
 



Nu putem sari peste imprimeuri, care sosesc sezonul acesta intr-o multitudine de variante, jucause, cochete sau intens seducatoare. Ca si in vestimentatia de zi, intalnim variantele hi-tech, florale, inspirate de moda etnica, cu  dungi ori buline sau provocatoarele variante animal-print.

De asemenea, in voga pentru costumele de baie din doua piese sunt combinatiile care includ o piesa uni si cealalta imprimata, sau chiar combinatiile de imprimeuri diferite (care trebuie sa ramana insa in aceeasi gama coloristica).

costumbaie(7).jpg
costumbaie(8).jpg
costumbaie(9).jpg
 



In ceea ce priveste croielile, am vorbit deja de revenirea in forta a costumelor de baie intregi, mai ales in variantele cu portiuni drapate (ca la Badgley Mischka), cu unul sau ambii umeri descoperiti (ca la Emilio Pucci, Gottex sau Badgley Mischka) ori decupate adanc si/sau asimetric (ca la Catalin Botezatu sau Milly by Michelle Smith).

Moda drapajelor, asimetriilor si decupajelor indraznete se pastreaza si pentru costumele de baie cu bikini sau pentru cele care prezinta cele doua piese unite senzual una cu cealalta.

costumbaie(10).jpg
costumbaie(11).jpg
costumbaie(12).jpg
costumbaie(13).jpg
costumbaie(14).jpg
costumbaie(15).jpg
 



Printre modelele in voga sezonul acesta se afla si sutienele sub forma de banda - folosite atat pentru costumele din doua piese, cat si pentru cele intregi, dar si costumele de baie decupate, cu insertii de dantela sau lanturi (le vedem la Catalin Botezatu sau Ed Hardy Swimwear).

De asemenea, un alt hit al sezonului sunt modelele retro, inspirate din anii '50. Acestea se evidentiaza prin talia inalta, decupajul de tip pinup al sutienelor si slipurilor, accesoriile de tipul centurilor, imprimeurile in carouri/buline sau aplicatiile de volane (le vedem in colectiile Betsey Johnson Swimwear sau Ondademar).

costumbaie(16).jpg
costumbaie(17).jpg
costumbaie(18).jpg
costumbaie(19).jpg
costumbaie(20).jpg
costumbaie(21).jpg
 



Last but not least, anul acesta se poarta atitudinea! Asa ca alegeti-va doar costume de baie in care sa va simtiti intr-adevar bine si fiti gata sa cuceriti cu ele toti privitorii.


Andreea Peticaru


Sursa foto: Hepta si Stilfeminin.ro



Te-ar putea interesa:
  • CONCURS: Castiga costume de baie la moda

    Participa la concurs in perioada 5 Iulie – 14 Iulie 2011 si poti castiga unul din cele 4 modele de costume de baie oferite de Elmi.ro si Mayra!

  • Costume de baie semnate Catalin Botezatu - BFW primavara 2010

    Celebrul designer Catalin Botezatu a incheiat spectaculos cea de-a treia seara a Bucharest Fashion Week (2 mai 2010), printr-o colectie de costume de baie inspirata de modernele calugarite din filmele cu Louis de Funes.

  • Catalin Botezatu - costume de baie - Fashion TV Summer Festival 2010

    In ultima seara a Fashion TV Summer Festival 2010, Catalin Botezatu si-a prezentat cea de-a patra colectie promisa pentru acest eveniment, si anume o colectie de costume de baie inspirata de un brand de sampanie.

  • 5 Costume de Baie indraznete

    Iti place sa-ti asumi riscuri, sa fii indrazneata cand vine vorba de look-ul tau de plaja? Iti plac decupajele si siluetele sexy si iti place sa te joci cu culorile vii, imprimeurile originale si materialele minuscule? Pentru tine mersul la plaja inseamna distractie!

  • Castiga costume de baie

    Participa la concurs in perioada 20 Iunie - 19 Iulie 2011 si poti castiga una din cele 3 modele de costume de baie oferita de sevensins.ro si Mayra!

Mesaje (1) »
...
scris de Goga Iulia, June 27, 2010

Costume de baie 2010 la preturi rezonabile. http://julia-fashionstore.blogspot.com/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii